Rekommenderad genomsnittlig daglig budget: definition

Ett uppskattat belopp för din genomsnittliga dagliga budget som sannolikt gör att dina annonser visas oftare med dina nuvarande sökord.

• Din rekommenderade genomsnittliga dagliga budget är det lägsta uppskattade budgetbelopp du kan använda utan att förlora några exponeringar på grund av att budgetbegränsningar. Din förlorade exponeringsandel (IS) på grund av budgeten skulle till exempel vara noll. I vissa fall då detta budgetbelopp blir mycket högt kan vi rekommendera en lägre budget för att undvika oväntat höga utgiftsökningar.
  • Om du väljer en daglig budget som är lägre än det rekommenderade beloppet kan annonserna fortfarande visas, men de visas inte för varje sökning. I stället sprider vi ut visningen av din annons under dagen så att du inte överskrider budgeten med mer än två gånger beloppet. Läs mer om varför kostnaderna kan överskrida din genomsnittliga dagliga budget.
  • Om din budget begränsar kampanjen trafik presenteras rekommenderade budgetbelopp.