Innehållsinriktning

Processen som matchar annonser med relevanta webbplatser i Display-nätverket med hjälp av bland annat dina sökord eller ämnen.

• Så här fungerar det: Googles system analyserar innehållet i varje webbplats för att avgöra vilket dess centrala tema är. Detta matchas sedan med din annons genom att använda de sökord, ämnen och språk- och platsinriktningar du valt samt besökarens webbhistorik och andra faktorer.
  • Google Ads använder innehållsinriktning när en annonsgrupp har sökord eller ämnen och kampanjen är inställd på att visa annonser i Display-nätverket.

Mer om innehållsinriktning