Textannons

En textannons är en sorts marknadsföring som annonsörer kan använda för att marknadsföra sin produkt eller tjänst i Googles nätverk.

Där visas textannonser

Dessa annonser kan visas på Googles resultatsidor och i Googles nätverk, däribland söknätverket, sökpartner och Display-nätverket. Textannonser kan se olika ut i Display-nätverket och på mobila enheter.

Tänk på att textannonser ofta visas med en text som anger att de är annonser, så att användarna förstår att länkarna är betalda annonser.