Direktredigering: definition

Ett sätt att ändra dina annonser, sökord, placeringar, bud och andra inställningar i resultattabellen.

• Med direktredigering kan du göra snabba ändringar utan att behöva öppna en ny sida.
  • Du kan ändra dagliga budgetar, annonser, sökord, placeringar och bud. Om en cell kan redigeras visas en pennikon. Klicka på cellen och redigera värdet.
  • När du redigerar sökord, placeringar eller annonser nollställs motsvarande resultatstatistik.
  • När du redigerar sökordsbud eller målsidesadresser för sökord bibehålls resultatstatistiken.