Kampanjgrupp: Definition

En uppsättning kampanjer med ett gemensamt nyckeltal. Med hjälp av kampanjgrupper kan du bevaka resultatet av flera kampanjer med liknande mål.

• Ange resultatmål för att fastställa numeriska mål som är gemensamma för alla kampanjer i en kampanjgrupp.
  • Bevaka resultaten för en kampanjgrupp för att se om du är på väg att nå dina resultatmål. Om inte, kan du överväga att justera dina kampanjinställningar.
  • Du kan skapa kampanjgrupper med en valfri kombination av sök-, Shopping-, display- och videokampanjer.
  • Du kan bara lägga till en kampanj i en kampanjgrupp i taget. Den kan inte tillhöra flera kampanjgrupper.
  • Kampanjgrupper är valfria, en kampanj måste inte tillhöra en kampanjgrupp.
  • Om du tar bort en kampanj från en kampanjgrupp tar du även bort kampanjens resultatdata från kampanjgruppen.
  • Skapa, visa och redigera kampanjgrupper genom att klicka på Kampanjer Campaigns Icon.