Automatiska placeringar

En term som används i Google Ads rapporter för att återspegla de webbsidor, videor och appar i Display-nätverket där annonserna visas automatiskt baserat på den inriktning du valt. Medan hanterade placeringar är webbsidor, videor och appar där du specifikt väljer att visa dina annonser, är automatiska placeringar annonsens placering baserat på dina andra inriktningsmetoder, som sökord eller ämnen.