Unique Reach: definition

Mäter det totala antalet personer som en annons har visats för. Dessa mätvärden går utöver grundläggande cookiemätningar och hjälper dig att förstå hur många personer som såg din annons med olika enheter, format, webbplatser, appar och nätverk.

Om någon till exempel ser din annons på sin mobil, dator och surfplatta får din annons tre visningar, men Unique Reach kan visa att var och en av dessa visningar kom från samma användare (annonsen nådde en användare tre olika gånger).

Mätvärden för unik räckvidd innefattar

• Unika användare
  • Gen. visningar per användare (frekvens)