Unique Reach: definition

Mäter det totala antalet personer som en annons har visats för. Dessa mätvärden går utöver grundläggande cookiemätningar och hjälper dig att förstå hur många personer som såg din annons med olika enheter, format, webbplatser, appar och nätverk.

Om någon till exempel ser din annons på sin telefon, dator och surfplatta får annonsen tre exponeringar, men Unique Reach kan visa att var och en av dessa exponeringar kom från samma användare (annonsen nådde en användare vid tre olika tillfällen). Om någon ser din annons på sin mobila enhet och sedan ser den igen med en annan person på en ansluten tv (CTV) får din annons tre exponeringar (gemensam visning) och Unique Reach kan visa att exponeringarna kom från två användare.

Mätvärden för Unique Reach innefattar:

• Unika användare
  • Gen. exp.frekv. per anv. (frekvens)