Outstream-videoannonsformat: Definition

AdWords outstream-videoannonser utökar annonsens räckvidd över hela webben, samtidigt som användarna kan välja hur de interagerar med annonsen.

Outstream-annonser

• ökar varumärkesmedvetenheten. Placering på sidan eller integrerat bidrar till att fler ser annonserna och att fler användare överväger ditt varumärke.
  • visas endast på mobila enheter. De är skapade för beteendet på mobiltelefoner och surfplattor, så användare kan enkelt trycka för att slå på ljudet, rulla förbi eller klicka vidare.
  • ger stort värde. Du debiteras för outstream-annonser utifrån kostnad per tusen synliga exponeringar (vCPM), så du debiteras bara när någon tittar på videon i minst två sekunder.
  • är enkla att hantera. Skapa din kampanj, ange inriktning, välj video, lägg till en logotyp och två rader text och sen är du redo att sätta igång.

Du kan skapa outstream-annonser i AdWords med kampanjtypen Video.

Hur du debiteras

Med outstream-annonser betalar du per tusen synliga exponeringar av din videoannons (vCPM). En annons räknas som synlig när 50 % av annonsens skärmutrymme visas i minst två sekunder.