Kopplingsvyn

Ett av två sätt att visa dina tilläggsdata på sidan för tillägg.

Tänk på att när du skapar ett tillägg, till exempel ett informationstillägg eller tillägg med utbudsinformation, kan du koppla den till vilken som helst av dina annonsgrupper eller kampanjer eller till hela kontot. Det betyder att ett tillägg kan ha flera kopplingar.

I kopplingsvyn innehåller varje rad data om en viss koppling för ett tillägg, bland annat den annonsgrupp, den kampanj eller det konto som tillägget är kopplat till. Om ett tillägg har kopplats till flera annonsgrupper eller kampanjer anges den flera gånger. Använd kopplingsvyn för att jämföra resultatet av ett visst tillägg mellan två kopplingar. Du kan också lägga till och ta bort kopplingar genom att markera rutorna vid tilläggen du vill ändra och sedan använda rullgardinsmenyerna Lägg till och Redigera.

Om du vill se data om dina tillägg utan kopplingsinformation kan du växla till tilläggsvyn.

Läs mer
Om tillägg
Mäta resultatet av annonstillägg