Kopplingsvyn

På Kopplingsvyn kan du se tillgångsdata på sidan Tillgångar.

Kopplingsvyn stöds för närvarande för följande tillgångstyper:

• Webbplatslänk
  • Informationstext
  • Utbudsinformation
  • Bild
  • Dynamisk bild
  • Samtal
  • Formulär för potentiella kunder
  • Pris
  • App

När du skapar någon av tillgångstyperna ovan kan du koppla dem till vilken som helst av dina annonsgrupper eller kampanjer eller till hela kontot. Det betyder att en tillgång kan ha flera kopplingar.

I Kopplingsvyn innehåller varje rad data om en viss koppling för en tillgång, bland annat den annonsgrupp, den kampanj eller det konto som tillgången är kopplad till. Om en tillgång har kopplats till flera annonsgrupper eller kampanjer anges den flera gånger. Använd Kopplingsvyn för att jämföra resultatet av en viss tillgång mellan två kopplingar. Du kan också lägga till och ta bort kopplingar genom att markera rutorna vid tillgångarna du vill ändra och sedan använda rullgardinsmenyerna Ta bort och Lägg till i.