Tidsperiod för visningsbaserad konvertering: definition

Antalet dagar efter en exponering under vilka en visningsbaserad konvertering registreras. Visningsbaserade konverteringar uppstår efter en annonsvisning, om användaren inte interagerar med annonsen utan konverterar senare.

Du kan ställa in tiden för visningsbaserad konvertering när du skapar eller redigerar konverteringsåtgärder. Om du exempelvis väljer 30 dagar för en konverteringsåtgärd spåras konverteringar som sker inom 30 dagar efter en exponering.

• Med en kortare konverteringsperiod registreras färre konverteringar i ditt konto för den aktuella konverteringsåtgärden. Om du vill ställa in eller ändra konverteringsperioden kan du läsa Om konverteringsperioder.
  • Den förvalda tidsperioden som föreslås för visningsbaserade konverteringar kan variera beroende på vilken typ av konvertering du spårar.