Betalningsprofil

Betalningsprofilen (kallades tidigare faktureringskund) innehåller uppgifter om den person eller organisation som är juridiskt ansvarig för kostnader som genereras av ett Google Ads-konto.

Profilen innehåller kontaktuppgifter, betalningsmetoder och inställningar samt ett unikt numeriskt id som anges på kontofakturor och andra dokument.

En betalningsprofil kan användas i flera Google Ads-konton och med andra Google-produkter.

Läs mer om betalningsprofiler