Lite data: Definition

Diagram eller statistik som visar ett meddelande om ”lite data” eller ”begränsad data” kanske inte speglar ditt långsiktiga resultat fullt ut.

• Google Ads kan bara visa resultat eller insikter utifrån datan i det datumintervall du har valt. Diagram eller rapporter som visas med ikonen för ”lite data” kan vara mindre informativa än de blir när dina annonser har samlat fler visningar, klick, konverteringar och annan statistik.
  • Tänk på att om dina annonser bara har varit aktiva under en kort period kan resultaten snabbt ändras nästa gång någon interagerar med någon av dina annonser eller utför en handling på din webbplats som leder till en konvertering.
  • Det är bäst att kolla på data från ett större datumintervall innan du agerar utifrån diagram som är baserade på ett begränsat antal uppgifter. Mer information ger en mer rättvis bild av hur annonserna och inriktningen fungerar.

Läs mer om rapporter i Google Ads