Alternativ för sökordsmatchning: Definition

Inställningar för varje sökord som gör att du kan bestämma hur väl sökordet måste matcha en persons sökterm för att din annons ska visas.

Varje sökord är kopplat till ett matchningsalternativ som avgör vilka sökningar som ska leda till att din annons visas. Du kan välja ett eller flera matchningsalternativ för varje sökord. Om du inte anger ett specifikt matchningsalternativ blir sökorden bredmatchande som standard.