Visningar: definition

Hur ofta din annons visas. En visning räknas varje gång som din annons visas på en sökresultatsida eller annan webbplats på Googles nätverk.

• Varje gång din annons visas på Google eller Googles nätverk räknas som en visning.
  • I vissa fall visas bara ett avsnitt av din annons. I till exempel Google Maps kan vi endast visa ditt företags namn och plats eller endast ditt företags namn och den första raden av annonstexten.
  • Men vid sökningar med hjälp av Google Instant kan något av följande räknas som en visning:
    • En person börjar skriva och klickar sedan var som helst på sidan, t.ex. på ett sökresultat, en annons eller en relaterad sökning.
    • En person skriver in en sökning och klickar sedan på knappen Sök, trycker på Retur eller väljer en förutspådd fråga på rullgardinsmenyn.
    • Användaren slutar skriva och resultaten visas i minst tre sekunder.
  • Ibland ser du förkortningen Visn. i kontot som visar antalet visningar för annonsen.