Google Ads: Definition

Google Ads är Googles onlineannonsprogram. Med Google Ads kan du skapa onlineannonser som når användarna exakt när de är intresserade av dina produkter eller tjänster.

• Du kan använda Google Ads för att marknadsföra ditt företag, sälja produkter eller tjänster, öka medvetenheten om ditt företag och öka trafiken till din webbplats.
  • Google Ads-konton hanteras online. Det innebär att du när som helst kan skapa och ändra dina annonskampanjer och deras annonstext, inställningar och budgetar.
  • Det finns inget krav på minimiutgift och du anger och bestämmer själv över din budget. Du väljer var din annons ska visas, anger en budget som är lämplig för dig och kan enkelt mäta effekten av dina annonser.

Om Google Ads
Skapa ett konto och börja annonsera
Utforska Google Ads