Annonseringspolicyer

Riktlinjer för annonser, sökord och webbplatser. Annonser som bryter mot våra policyer kan inte visas.

• Besök policycentret för Google Ads för att se vilka riktlinjer som gäller dig.
  • Googles annonseringspolicyer är avsedda att ge användarna en god upplevelse, hjälpa dig att få lönsam annonsering och bidra till att annonserna följer gällande lagar i länderna där de visas.
  • Alla annonser genomgår en godkännandeprocess som säkerställer att annonserna är säkra och lämpliga för användarna. Varje gång du skapar en ny annons eller ändrar en befintlig annons skickas den automatiskt till granskning så att vi kan se till att den följer alla våra annonseringspolicyer.
  • Annonser som bryter mot våra policyer märks som Avvisad eller Avstängd och kan inte visas förrän deras status har ändrats.

Om annonsgranskningsprocessen