Genomsnittlig daglig budget: definition

Ett belopp som du väljer för varje annonskampanj för att ange hur mycket du vill betala i genomsnitt varje dag.

Daily budget
  • Du anger en genomsnittlig daglig budget för varje Google Ads-kampanj. Dagar när din annons får fler klick kan du utnyttja upp till en dubbelt så stor genomsnittlig daglig budget så att du inte går miste om värdefulla klick.
  • Under en månad debiteras du dock aldrig mer än din genomsnittliga dagliga budget multiplicerat med det genomsnittliga antalet dagar i en månad (30,4). Om en kampanj pausas mitt i månaden eller av någon annan anledning inte visas hela månaden kan det bli avvikelser mellan din genomsnittliga dagliga budget och det totala belopp vi debiterar.
  • För kampanjer där du betalar för konverteringar kan utgifterna per dag bli mer än två gånger din genomsnittliga dagliga budget.

Ange en budget för kampanjen
Om annonsvisningsalternativ
Se fler artiklar