Daglig budget: definition

Ett belopp som du väljer för varje annonskampanj för att ange hur mycket du vill betala i genomsnitt varje dag.

Daily budget
  • Du anger en genomsnittlig daglig budget för varje Google Ads-kampanj. Dagar när din annons får fler klick kan du utnyttja upp till en dubbelt så stor genomsnittlig daglig budget, så att du inte går miste om värdefulla klick.
  • Men oroa dig inte, under en månad debiteras du aldrig mer än din genomsnittliga dagliga budget gånger det genomsnittliga antalet dagar i en månad (30,4). Om en kampanj pausas mitt i månaden eller av någon annan anledning inte visas hela månaden kan det bli avvikelser mellan din genomsnittliga dagliga budget och det totala belopp vi debiterar.
  • För kampanjer där du betalar för konverteringar kan utgifterna per dag bli dubbelt så stora som din genomsnittliga dagliga budget.

Så här ändrar du din dagliga budget
Om annonsvisningsalternativ
Se fler artiklar