Kostnad per tusen exponeringar (CPM): Definition

Ett sätt att lägga bud där du betalar per tusen visningar (exponeringar) i Googles Display-nätverk.

Med CPM-budgivning för synlighet (vCPM) betalar du bara när annonserna syns. Befintliga CPM-bud konverteras automatiskt till vCPM, men det är bättre om du uppdaterar dina bud, eftersom synliga exponeringar har ett potentiellt större värde. Läs mer om hur du använder CPM-budgivning för synlighet.