Konverteringsspårning: Definition

Ett kostnadsfritt verktyg i ditt konto som gör att du kan mäta hur klick på dina annonser leder till meningsfulla händelser, t.ex. köp eller potentiella kunder.

Använda konverteringsspårning för att mäta dina AdWords-resultat

• En konvertering inträffar när ett annonsklick eller annan användning i din annons leder direkt till ett beteende som är värdefullt för dig, till exempel ett köp, registrering för nyhetsbrev, telefonsamtal eller hämtning.
  • Det är viktigt att spåra konverteringar eftersom det ger insikt om hur annonsernas resultat direkt är kopplat till verksamhetens resultat. När du använder konverteringsspårning kan du även identifiera vilka annonser och sökord som ger bäst resultat för ditt företag.

Relaterad länk