Budjustering: definition

En ökning eller minskning av buden i procent. En budjustering gör att du kan visa dina annonser oftare eller mer sällan baserat på var, när och hur personer söker.

Du kan även justera buden baserat på annonsernas resultat, och på så sätt förbättra avkastningen på investeringen.

Dina utgifter för enskilda klick kan variera i takt med att buden höjs eller sänks enligt budjusteringarna. Din dagliga budget ändras däremot inte.