Felsidor

Webbplatser i Display-nätverket som visar inriktade annonser för användare som skriver in fel adress till en webbplats eller försöker göra en sökning i webbläsarens adressfält.

• Webbplatserna i Googles AdSense för fel-program visar annonser för att ge relevant information till användare som annars skulle se en tom sida eller ett felmeddelande.
  • Om du har valt att kampanjen ska ingå i Display-nätverket kan dina annonser visas på felsidor. Du kan utesluta felsidor om du inte vill att annonserna ska visas på sådana sidor.
  • Googles AdSense för fel-program försöker matcha relevanta annonser mot de här felsidorna baserat på den sökterm eller webbadress som användarna anger. Ibland kan även sökresultat visas på sidorna.

Utesluta webbplatser och kategorier
Så ändrar du nätverksinställningarna