Active View

Active View är en teknik som används på YouTube och vissa webbplatser och appar i Display-nätverket. Den gör att AdWords kan avgöra om din annons är synlig för potentiella kunder.

• En displayannons betraktas som synlig när minst 50 % av dess yta är synlig under minst en sekund. En videoannons betraktas som synlig när minst 50 % av dess yta är synlig medan videon spelas upp under minst två sekunder.
    • Obs! För stora displayannonser på minst 242 500 pixlar räknas annonsen som synlig när minst 30 % av ytan är synlig under minst en sekund.
  • På Active View-aktiverade webbplatser kan du lägga ett CPM-bud för synlighet för displaykampanjer om du vill ange ett annat bud på visningar på webbplatser där annonsen visas på en synlig position.
  • Begreppet förekommer i vissa kolumnnamn i rapporterna för videokampanjer och kampanjer i Display-nätverket, som Mätbar kostnad, Mätbara visn. och Synlighetsfrekvens.
  • Active View-mätvärdena följer branschstandarderna för mätning av onlineannonsers synlighet.
  • Tänk på att Active View kan ange när dina annonser är synliga, men garanterar inte att användaren tittar på skärmen under tiden.

Relaterade länkar

Tolka rapportmätvärden om Active View och synlighet

Lägga bud på synliga visningar med hjälp av CPM för synlighet