Parkerad domän

En webbadress som har köpts men inte helt och hållet utvecklats. Den här typen av webbsida har lite eller inget innehåll eftersom den till exempel håller på att utvecklas eller väntar på en ny ägare.

• Parkerade domäner kan användas på olika sätt: reservera en webbadress för framtiden, ange något litet innehåll på en sida som annars skulle vara tom eftersom registreringen har förfallit, eller andra liknande sätt.
  • Parkerade domäner är en del av Googles nätverk, så dessa webbplatser kan visa annonser som är relevanta för den parkerade domänens webbadress eller annat innehåll som kan finnas på sidan. Beroende på webbplatsens utformning kan den parkerade domänen klassificeras antingen som en webbplats i söknätverket eller en webbplats i Display-nätverket. Vilka annonser som visas beror på vilken typ av nätverk du har valt.
  • Du kan se sina annonsers resultat på en parkerad domän genom att köra en placeringsrapport i kontot. Du kan även använda vårt verktyg för uteslutning av webbplatser och kategorier för att förhindra att dina annonser visas när de inte uppfyller dina annonseringsbehov.
  • Google Ads policy tillåter inte att annonser länkas till parkerade domäner som endast visar annonslistor och -länkar och som inte ger användaren ett unikt och värdefullt innehåll på målsidedomänen.

Policy för annonser som använder parkerade domäner
Spåra resultat för parkerade domäner
Utesluta webbplatser