Konverteringsperiod: Definition

Antalet dagar efter ett klick då en konvertering registreras.

• Om du väljer 30 dagar spåras konverteringar som sker inom 30 dagar efter ett klick.
  • Med en kortare konverteringsperiod registreras färre konverteringar i ditt konto för den aktuella konverteringsåtgärden. Läs mer om hur du ställer in och ändrar konverteringsperioden i artikeln Om konverteringsperioder.

Relaterade länkar

Om konverteringsperioder