Sökpartner: Definition

Webbplatser i söknätverket som samarbetar med Google för att visa annonser och gratis produktannonser. Sökpartner utökar räckvidden för betalannonser och gratisannonser på Google Sök till hundratals webbplatser utanför Google samt YouTube och andra webbplatser som tillhör Google.

På våra sökpartners webbplatser kan dina betalannonser och gratisannonser visas på sökresultatsidor, sidor i webbplatskataloger och andra sidor med koppling till användarnas sökningar.