Standardbud för annonsgrupper

Ett budbelopp som gäller alla sökord och placeringar i annonsgruppen som saknar enskilda bud. Budet är det högsta belopp som du är villig att betala för varje klick på din annons för de sökord och placeringar som saknar egna bud.

• Standardbuden för annonsgruppen används när det inte finns mer specifika bud. Om du till exempel anger ett annat bud för ett av sökorden, används det budet i stället för standardbudet för annonsgruppen när sökordet leder till att annonsen visas.
  • Standardbuden visas ovanför flikarna på annonsgruppssidan i ditt konto. Om budet i Display-nätverket är inaktiverat, har du valt bort Display-nätverket.

Så samverkar sökordsbud och placeringsbud
Läs om budgivningsalternativ
Läs om hur du väljer bud