Samlad fakturering

Ett faktureringsalternativ där du kan få en enda faktura för dina kostnader i flera Google Ads-konton.

• Detta är ett praktiskt alternativ för reklambyråer, återförsäljare och andra stora annonsörer som arbetar med flera konton, vill effektivisera sin fakturering och föredrar månadsvis fakturering.
  • Du måste ha eller skapa ett Mitt kundcenter-konto (MCC) för att kunna använda samlad fakturering.
  • De Google Ads-konton som du använder funktionen för måste använda samma valuta. Om de inte är i samma valuta kan du få en samlad faktura per valuta.
  • Konton som använder ansvarigdefinierade utgifter (MDS) kan inte användas med samlad fakturering.