Videoutgivare

En webbplats som visar direktuppspelad video och som vanligen är fokuserad på videoinnehåll och videodelning.

• Videoutgivares webbplatser är partnerwebbplatser i Googles Display-nätverk. YouTube är ett exempel på en webbplats för videoutgivare.
  • Det går att visa text-, bild- och videoannonser på dessa webbplatser och ibland även inuti videoinnehållet på webbplatserna.
  • Rikta in dina annonser på videoutgivares webbplatser och placeringar om ditt affärsmål är marknadsföring via sociala medier eller marknadsföring av varumärken.