Google My Business

(Tidigare Google Places) Med den här produkten kan du utan kostnad skapa och hantera företagsuppgifter i Google Maps, så att ditt företag visas för användare som gör lokala sökningar.

• Med Google My Business kan du skapa och verifiera ditt lokala företag på Google så att dina företagsuppgifter visas i Google Maps. Använder du Google My Business kan du även lägga till företagsuppgifter som visas på Google.se, Google Maps och Google Earth när någon söker efter ditt företagsnamn eller din företagskategori.
  • Du kan visa företagsadresser i dina annonser genom att använda adresstillägg. Adresstillägg visar företagets namn, adress och telefonnummer vid annonserna, så att kunderna kan ta kontakt med ditt lokala företag.
  • Företag utan webbplats kan verifiera företaget med Google My Business och annonsera med smarta kampanjer i Google Ads som är vår annonsprodukt utan daglig annonshantering.

Hjälpcenter för Google My Business
Om sidor på Google+ Lokalt
Om smarta kampanjer
Länka ditt My Business-konto för adresstillägg