Företagsprofil

(Tidigare Google My Business eller Google Places) Med den här produkten kan du utan kostnad skapa och hantera företagsuppgifter i Google Maps, så att ditt företag visas för användare som gör lokala sökningar.

Offline Discovery

• Med Företagsprofil kan du skapa och verifiera ditt lokala företag på Google så att dina företagsuppgifter visas på Google Maps. Med Företagsprofil kan du även lägga till företagsuppgifter som visas på Google.se, Google Maps och Google Earth när användare söker efter ditt företagsnamn eller din företagskategori.
  • Du kan visa företagsadresser i dina annonser genom att använda adresstillgångar. Adresstillgångar visar ditt företags namn, adress och telefonnummer vid dina annonser så att kunder kan kontakta ditt lokala företag.
  • Företag utan en webbplats kan verifiera sig med Företagsprofil och annonsera med smarta kampanjer i Google Ads, vår annonsprodukt som inte inkluderar funktioner för daglig annonshantering.

Hjälpcenter för Företagsprofil
Lägga till eller göra anspråk på dina företagsuppgifter
Om smarta kampanjer
Länka din företagsprofil för adresstillgångar