Ändringshistorik

Ett verktyg som listar de ändringar du gjort i ditt konto under de senaste två åren. Se information om ändringar, exempelvis när du har pausat kampanjen, vem som lagt till ett sökord och beloppen för dina tidigare budgetar.

• Du kan se alla ändringar för ett visst datumintervall, filtrera resultaten efter typ av ändring (t.ex. budgetjusteringar eller redigerade sökord) eller visa ändringar för en viss kampanj eller annonsgrupp.
  • Verktyget Ändringshistorik visar varje ändring på en tidslinje med data från ditt konto (t.ex. visningar, klick, konverteringar, klickfrekvens och kostnad). Jämför dina ändringar med tidslinjen för resultatdata så att du vet vilka ändringar som kan ha bidragit till ändringar av resultatet.
  • Om andra personer får logga in på ditt konto med sina inloggningar kan du även använda verktyget för att se vem som har gjort vissa ändringar.
  • Du hittar Ändringshistorik i menyn Verktyg. Du kan även gå direkt till verktyget på adressen ads.google.com/ch/ChangeHistory

Så använder du ändringshistorik
Se fler artiklar