Ändringshistorik

Ett verktyg som listar de ändringar du gjort i ditt konto under de senaste två åren. Se information om ändringar, exempelvis när du har pausat kampanjen, vem som lagt till ett sökord och beloppen för dina tidigare budgetar.

• Du kan se alla ändringar för ett visst datumintervall, filtrera resultaten efter typ av ändring (t.ex. budgetjusteringar eller redigerade sökord) eller visa ändringar för en viss kampanj eller annonsgrupp.
  • Verktyget Ändringshistorik visar varje ändring på en tidslinje med data från ditt konto (t.ex. exponeringar, klick, konverteringar, klickfrekvens och kostnad). Jämför dina ändringar med tidslinjen för resultatdata så att du vet vilka ändringar som kan ha bidragit till ändringar av resultatet.
  • Om andra personer får logga in på ditt konto med sina inloggningar kan du även använda verktyget för att se vem som har gjort vissa ändringar.
  • Du kan se data om ändringshistoriken i sitt sammanhang utan att lämna kampanjtabellen. I kampanjtabellen markerar du de kampanjer du vill se (till vänster bredvid namnet). Klicka sedan på Ändringshistorik i den blå panelen ovanför tabellen.
Obs! Det finns tre sätt att komma åt ändringshistoriken.
  • Du hittar ändringshistoriken på sidan Kampanjer eller sidan Annonsgrupper.
    1. Välj en kampanj eller annonsgrupp genom att markera kryssrutan.
    2. Klicka på Ändringshistorik för att se ändringarna under det valda datumintervallet.
    3. Ändringarna visas i en panel till höger.
  • Du kan se din ändringshistorik genom att välja alternativet på menyn Verktyg. Du kan även öppna verktyget direkt genom att besöka ads.google.com/ch/Changehistory.

Relaterad länk