Alternativ e-postadress

En extra e-postadress som du kan använda när du loggar in på ditt Google-konto. Läs om hur du ger en annan e-postadress åtkomst till ditt Google Ads-konto.

• Om du lägger till en alternativ e-postadress i ditt konto kan du logga in på dina Google-konton både med den e-postadress som du använde när du skapade kontot och med den alternativa e-postadressen. Du använder samma lösenord till båda e-postadresserna.
  • I vissa produkter från Google kan andra användare se både din primära och din alternativa e-postadress.
  • Du kan när som helst lägga till, ta bort och ändra alternativa e-postadresser på inställningssidan för dina Google-konton på accounts.google.com.

Så lägger du till alternativa e-postadresser
Så tar du bort alternativa e-postadresser
Så visas alternativa e-postadresser