Display-partner

Webbplatser i Display-nätverket som samarbetar med Google för att visa annonser.

• Dina annonser kan visas på partners webbplatser, mobiltelefonappar och andra placeringar som du väljer eller som har samband med dina annonser och sökord eller andra inriktningsmetoder som du har lagt till.
  • Se vilka Display-partner som har visat dina annonser genom att granska de automatiska och hanterade placeringarna som anges i din kampanj.
  • Du kan välja att inte visa dina annonser hos Display-partner genom att välja bort Display-nätverket.

Om Googles Display-nätverk
Hur du ändrar inställningarna för kampanjnätverk.
Läs fler artiklar