Inriktningsmetod

Inriktningsmetoder bestämmer var dina annonser kan visas och vem som kan se dem. Du kan använda mer än en inriktningsmetod i en annonsgrupp, till exempel sökord och hanterade placeringar.

För varje enskild annonsgrupp i Display-nätverket kan du välja om du vill lägga till en inriktningsmetod för att visa dina annonser och ställa in bud, eller endast för att ställa in bud. Om du till exempel lägger till placeringar i en annonsgrupp kan du välja ett av dessa två alternativ:

• Visa annonser endast på dessa placeringar (standard): Annonserna kommer att riktas in utifrån den metod som du har valt, och kommer bara att visas om någon av de placeringar som du har lagt till matchas.
  • Visa annonser på alla berättigade placeringar: Visa annonser utifrån dina andra inriktningsmetoder, men ställ in bud på denna metod för att öka dina chanser att visas där.

Mer om effekterna av inriktningsmetoder