Konverteringscykel: Definition

Konverteringscykeln avser tiden det tar innan ett klick leder till konvertering. Om du importerar konverteringar till Google Ads innefattar konverteringscykeln också tiden innan konverteringar rapporteras i ditt konto. Om exempelvis större delen av klicken leder till konverteringar inom två dagar justeras konverteringsresultatet efter cirka två dagar.

Använd budstrategirapporten för att se hur lång tid det tar innan dina kunder konverterar. Om det finns tillgänglig data kan du också använda budstrategirapporten för att se hur många konverteringar som enligt Google Ads beräkningar fortfarande kan rapporteras baserat på din normala konverteringsfördröjning.

Relaterad länk