Om nettokostnad

Obs! Google arbetar för närvarande med att uppdatera vissa faktureringssidor i Google Ads, vilket medför att innehållet i den här artikeln kommer att ändras. Medan innehållet uppdateras kan du läsa mer om de nya sidorna i följande artiklar:

Nettokostnaden för en viss månad är den totala summan av följande:

• alla kampanjutgifter
  • plus skatter och avgifter
  • minus kontojusteringar och erbjudanden

Om du utökar en månadsöversikt i faktureringsöversikten visas en fördelning av nettokostnaderna:

• fördelning av kampanjkostnader per kampanj, inklusive kampanjer med delade budgetar
  • alla justeringar av dina utgifter (vanligtvis tillgodohavanden)
  • information om aktiva kampanjer, inklusive hur mycket du har spenderat hittills och hur mycket som finns kvar
  • beräknade skatter och avgifter, där det är tillämpligt
Gå in på Faktureringsöversikt nu