Automatiska betalningar

En betalningsinställning som innebär att annonseringskostnaderna som du samlar på dig i ditt Google Ads-konto debiteras automatiskt enligt din betalningsmetod.

• Du faktureras bara när du har samlat på dig annonseringskostnader.
  • Du faktureras antingen 30 dagar efter din senaste inbetalning, eller när kostnaderna når din faktureringsgräns (det fasta belopp som leder till fakturering).

Tröskelvärden och gränsvärden för betalningar den första i månaden

• Du kan göra manuella inbetalningar när som helst, även om du har valt automatisk betalning.

Mer om automatiska betalningar
Jämför med manuella betalningar
Läs fler artiklar