Display-nätverket: Definition

Ett nätverk med fler än två miljoner webbplatser, videor och appar där dina AdWords-annonser kan visas.

Display-nätverket når fler än 90 procent av alla internetanvändare i hela världen*. Med Display-nätverket kan du inrikta dina annonser så att de visas i särskilda sammanhang (som ”friluftsaktiviteter” eller ”cnn.com”), för särskilda målgrupper (som ”unga mammor” eller ”personer som söker efter en ny bil”), för särskilda platser och mycket annat.

Om Googles Display-nätverk

*Källa: Comscore