Platsinriktning

En inställning som gör att du kan välja vilka platser du vill inrikta dig på för att nå dina kunder. Läs om hur du inriktar annonser på geografiska platser.

• Med platsinriktning kan du välja specifika platser där du vill att din annons ska visas. Platsinriktningen innebär att personer på dessa platser kan se dina annonser.
  • För de flesta kampanjtyper kan du välja att dina annonser ska visas i hela länder eller i områden som städer eller regioner. Du kan till och med välja en radie runt en plats eller runt dina Google My Business-platser där dina annonser ska visas. Google Ads kan också utgå från dina nuvarande inställningar och föreslå relaterade platser som du kan välja att inrikta dig på.
  • Du kan även välja platser som ska uteslutas i dina kampanjer om du inte vill att dina annonser ska visas i specifika regioner.
  • Hotellannonskampanjer, som vanligtvis är avsedda för en målgrupp bestående av resenärer, kan endast inriktas på och uteslutas efter land eller område.
  • Med hjälp av platsinriktning kan du fokusera din annonsering på de områden där du hittar rätt kunder. Det hjälper dig förhoppningsvis att öka dina intäkter. Vi föreslår att du väljer regioner där ditt företag kan betjäna dina ideala kunder.