Platsinriktning

En inställning som gör att du kan välja vilka platser du vill inrikta dig på för att nå dina kunder.

• För varje annonskampanj kan du välja platser där du vill att din annons ska visas. Platsinriktningen innebär att personer på dessa platser kan se dina annonser.
  • Du kan välja att dina annonser ska visas i hela länder eller i områden som städer eller regioner. Du kan till och med välja en radie runt en plats eller runt dina Google My Business-platser där dina annonser ska visas. Google Ads kan också utgå från dina nuvarande inställningar och föreslå relaterade platser som du kan välja att inrikta dig på.
  • Med hjälp av platsinriktning kan du fokusera din annonsering på de områden där du hittar rätt kunder. Det hjälper dig förhoppningsvis att öka dina intäkter. Vi föreslår att du väljer regioner där ditt företag kan betjäna dina ideala kunder.
  • Tänk på att du även kan välja platser som ska uteslutas i dina kampanjer om du inte vill att dina annonser ska visas i särskilda regioner.

Mer om platsinriktning
Se fler artiklar