Organiska sökresultat

Kostnadsfria uppgifter i Google Sök som visas därför att de är relevanta för en persons söktermer.

• Icke-organiska sökresultat är betalda annonser.
  • Annonserna ovanför organiska sökresultat innehåller en ruta med texten Sponsrad.
  • Annonserna till höger om organiska sökresultat visas med en ruta med texten Sponsrad ovanför.
  • Genom att analysera de organiska sökresultaten kan du ofta hitta nya sökord till dina Google Ads-kampanjer.

organic search results

Läs mer om hur du mäter betalda och organiska sökresultat.