Manuella betalningar

En betalningsinställning som innebär att du betalar dina annonseringskostnader innan annonserna visas. När annonserna sedan visas dras kostnaderna av från betalningen.

• Vi kan meddela dig via e-post när pengarna på ditt konto börjar ta slut. Du kan sätta in mer pengar när som helst.
  • Vilka betalningsmetoder du kan använda för att göra en manuell betalning beror på din valuta och i vilket land din företagsadress finns.
  • Om du hellre vill debiteras automatiskt när annonserna har visats kan du använda inställningen för automatiska betalningar.
Inställningen för manuella betalningar är inte tillgänglig för nya konton i länderna som anges nedan. Fortsätt med automatiska betalningar för att slutföra ditt nya konto om du inte ser detta alternativ när du registrerar dig. Du kan inte byta till manuella betalningar för ditt konto i följande länder.

Länder
  • Nordamerika
    • Kanada
    • USA
  • Sydamerika
    • Chile
  • Afrika
    • Sydafrika
  • Europa
    • Österrike
    • Belgien
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrike
    • Tyskland
    • Grekland
    • Irland
    • Italien
    • Luxemburg
    • Nederländerna
    • Norge
    • Portugal
    • Polen
    • Spanien
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
  • Mellanöstern
    • Israel
    • Saudiarabien
    • Förenade Arabemiraten
  • Asien och Stillahavsområdet
    • Australien
    • Hongkong
    • Japan
    • Malaysia
    • Nya Zeeland
    • Singapore