Stillahavstid (PST eller PDT)

Den amerikanska tidszonen för Googles huvudkontor i Mountain View i Kalifornien. Denna tidszon används i ditt konto om du inte valde någon annan i samband med att du skapade kontot.

• När du skapar ett Google Ads-konto väljer du vilken tidszon som ska användas för dina rapporter och din statistik och fakturering. Om du inte har valt en lokal tidszon används Stillahavstid som standard i ditt konto. Det innebär att rapporter och genomsnittliga dagliga budgetperioder utgår från den tidszonen.
  • De datum och tider som visas i ditt konto kan avse Stillahavstid, normaltid (PST) eller Stillahavstid med sommartid (PDT) beroende på tid på året. Det skiljer en timme mellan PST och PDT.
  • Om du råkar välja fel tidszon kan du inte ändra det i kontot. Kontakta oss så hjälper vi dig.