Stillahavstid (PST eller PDT)

Den amerikanska tidszonen för Googles huvudkontor i Mountain View i Kalifornien. Denna tidszon används i ditt konto om du inte valde någon annan i samband med att du skapade kontot.

• När du skapar ett Google Ads-konto väljer du vilken tidszon som ska användas för dina rapporter och din statistik och fakturering. Om du inte har valt en lokal tidszon används Stillahavstid som standard i ditt konto. Det innebär att rapporter och genomsnittliga dagliga budgetperioder utgår från den tidszonen.
  • De datum och tider som visas i ditt konto kan avse Stillahavstid, normaltid (PST) eller Stillahavstid med sommartid (PDT) beroende på tid på året. Det skiljer en timme mellan PST och PDT.
  • Det går inte att ändra tidszonen för ett visningskonto. Tidszonen ställs in när kontot skapas. För förvaltarkonton (MCC) kan du ändra tidszonen en enda gång under kontots livstid, men bara österut. Om du uppfyller ovanstående krav och vill ändra tidszonen i ett konto kan du kontakta oss.