Shopping-annons: Definition

En typ av annons som innehåller detaljerad information om särskilda produkter som du säljer. Shopping-annonser kan avse Shopping-annonser med produkt, som innehåller en enda produkt, och Shopping-annonser med sortiment, som innehåller flera liknande produkter.

Framhävda Shopping-annonser är tillgängliga i följande länder:

Australiens flagga

Australien

Brasiliens flagga

Brasilien

Kanadas flagga

Kanada

Tysklands flagga

Tyskland

Frankrike

Frankrike

Hongkong

Hongkong

Irland

Irland

Indien

Indien

Indonesien

Indonesien

Malaysia

Malaysia

Netherlands flag

Nederländerna

New Zealand flag

Nya Zeeland

The Philippines

Filippinerna

Singapore

Singapore

South Africa

Sydafrika

Sweden

Sverige

Taiwan

Taiwan

United Arab Emirates

Förenade Arabemiraten

United Kingdom

Förenade kungariket

United States

USA

Du kan skapa framhävda Shopping-annonser med Google Ads och Google Ads API (AdWords API). Om du vill annonsera om enskilda produkter kan du använda Shopping-annonser med produkt

Skapa Shopping-annonser genom att ange din produktinformation i Google Merchant Center och skapa Shopping-kampanjer i Google Ads.

Läs mer

Om Shopping-kampanjer och Shopping-annonser
Skapa en Shopping-kampanj