Shopping-annons: Definition

En typ av annons som innehåller detaljerad information om särskilda produkter som du säljer. Shopping-annonser kan avse Shopping-annonser med produkt, som innehåller en enda produkt, och Shopping-annonser med sortiment, som innehåller flera liknande produkter.

Framhävda Shopping-annonser är tillgängliga i följande länder:

• Australien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Tyskland
  • Frankrike
  • Hongkong
  • Irland
  • Indien
  • Indonesien
  • Malaysia
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Filippinerna
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Sverige
  • Taiwan
  • Förenade Arabemiraten
  • Storbritannien
  • USA

Du kan skapa framhävda Shopping-annonser med Google Ads och Google Ads API (AdWords API). Om du vill annonsera om enskilda produkter kan du använda Shopping-annonser med produkt

Skapa Shopping-annonser genom att ange din produktinformation i Google Merchant Center och skapa Shopping-kampanjer i Google Ads.

Läs mer

Om Shopping-kampanjer och Shopping-annonser
Skapa en Shopping-kampanj