Essentials-utgåvor

Den här sidan är till för att använda en Google Workspace Essentials-utgåva med domänen. Om du inte har en domän kan du i stället registrera dig för en Essentials-utgåva med en e-postadress. Läs mer

Med en Google Workspace Essentials-utgåva för domänen får du många av funktionerna i andra utgåvor av Google Workspace, men utan kostnad för tjänster som du kanske inte behöver, som Gmail. Du har två alternativ:

• Enterprise Essentials – samarbete och videokonferenser med avancerade funktioner, gemensamt lagringsutrymme och säkerhet och hantering i företagsklass
  • Enterprise Essentials Plus – mer avancerade säkerhets- och efterlevnadskontroller för ökad produktivitet och bättre samarbete med 5 TB gemensamt lagringsutrymme per användare

Om du behöver Gmail registrerar du dig i stället för en Google Workspace Business-utgåva.

Kolla om du är kvalificerad

Du kan bara registrera dig för en Essentials-utgåva om du inte har använt Google Workspace tidigare. Om du har en prenumeration på en annan Google Workspace-utgåva kan du inte byta till eller lägga till en Essentials-utgåva. Du kan dock byta från en Essentials-utgåva till en annan.

Använda en Essentials-utgåva med din e-postadress

Du kan använda Enterprise Essentials eller Enterprise Essentials Plus med domänen eller enbart med en e-postadress för företag. I den här artikeln beskrivs funktioner som du kan använda om du verifierar domänen. Läs om funktioner som är tillgängliga med endast en e-postadress.

Enterprise Essentials

Med Enterprise Essentials-utgåvan får du en uppsättning verktyg för samarbete och videokonferenser, inklusive Google Drive, Google Dokument, Google Meet och Google Chat. Det ger organisationen avancerade policykontroller, gemensamt lagringsutrymme och säkerhet och hantering i företagsklass.

Om du vill skaffa Enterprise Essentials registrerar du dig för Essentials Starter-utgåvan och uppgraderar sedan till Enterprise Essentials via Googles administratörskonsol. Om du vill kan du verifiera domänen för att låsa upp alla funktioner som anges här. Mer information finns i Konfigurera Essentials för domänen.

Du kan även köpa Enterprise Essentials från en Google-säljare eller lokal återförsäljare.

Byta till Enterprise Essentials-utgåvan

När du använder Enterprise Essentials med domänen får du

Meet, Drive och andra samarbetsverktyg för domänen
  • Drive för molnlagring
  • Dokument, Google Kalkylark och Google Presentationer för att skapa innehåll
  • Chat för effektiva grupp- och direktmeddelanden
  • Meet för säkra möten
  • Google Tasks för spårning av dina uppgifter via datorn eller telefonen
  • Google Kalender för enkel schemaläggning och delning av möten och andra händelser samt påminnelser
  • Gemensamt lagringsutrymme i molnet för alla användare i organisationen
Administrativa kontroller
  • Funktioner för kontohantering (identitetshantering), till exempel möjligheten att skapa användarkonton och hantera användarprofiler
  • Avancerade säkerhetsfunktioner som administratörshanterad tvåstegsverifiering samt övervakning och tillämpning av lösenord
  • På- och av-kontroller för tjänster
  • På- och av-kontroller för tilläggstjänster, som YouTube, Google Foto och Google Play
  • Ytterligare policykontroller, som delnings- och funktionsinställningar, för dessa tjänster:
    • Drive och Dokument
    • Chat
    • Meet
    • Google Grupper
    • Google Sites

För andra bastjänster får du inte ytterligare policykontroller, som delnings- och funktionsinställningar.

Enterprise Essentials Plus

Enterprise Essentials Plus-utgåvan innehåller allt i Enterprise Essentials förutom Kalender, plus mer avancerade säkerhets- och efterlevnadskontroller för ökad produktivitet och samarbete, med 5 TB gemensamt lagringsutrymme per användare och AppSheet Core för att skapa appar utan kodning.

Om du vill skaffa Enterprise Essentials Plus registrerar du dig för Essentials Starter-utgåvan och uppgraderar sedan till Enterprise Essentials Plus via administratörskonsolen. Om du har Enterprise Essentials uppgraderar du till Enterprise Essentials Plus på administratörskonsolen. Om du vill kan du verifiera domänen för att låsa upp alla funktioner som anges här. Mer information finns i Konfigurera Essentials för domänen.

Du kan även köpa Enterprise Essentials Plus-utgåvan från en Google-säljare eller lokal återförsäljare.

Byta till Enterprise Essentials Plus-utgåvan

När du använder Enterprise Essentials Plus med domänen får du

Kontroller för säkerhet och efterlevnad Implementera avancerade administratörsfunktioner, som dataregioner, säkerhetscenter och åtkomstinsyn. Läs mer
BigQuery-dataanslutare för kopplade arbetsblad Få åtkoms till, analysera, visualisera och dela miljarder datarader från kalkylarket. Läs mer
Work Insights Ge beslutsfattare åtkomst till datadrivna insikter om användning, produktivitet och samarbete mellan olika grupper. Läs mer
Förebyggande av dataförlust (DLP) Definiera regler som skyddar integriteten och förhindrar att användarna delar känsligt innehåll på Drive med personer utanför organisationen. Läs mer
Förtroenderegler Visa, redigera eller radera förtroenderegler. Läs mer
Cloud Identity-premiumversion Få tillgång till företagssäkerhet, apphantering och automatisk enhetshantering. Läs mer
Kontextkänslig åtkomst Skapa detaljerade principer för åtkomstkontroll utifrån attribut som användaridentitet, plats, enhetens säkerhetsstatus och IP-adress. Läs mer
Kryptering på klientsidan Låt användarna lägga till ytterligare ett krypteringslager för Drive-filer, e-post med mera. Läs mer

Essentials

Google erbjuder inte längre Essentials-utgåvan för nya kunder. Den här utgåvan innehåller en del av funktionerna som är tillgängliga i Enterprise Essentials eller Enterprise Essentials Plus. Fakturerings- och lagringsalternativen skiljer sig också åt. Mer information finns i Så här fungerar fakturering i Essentials.

Använda Essentials med domänen

Använd Google Workspace Essentials Starter utan kostnad med ett team på upp till 100 användare på företaget genom att registrera dig med företagets e-postadress. Du kan sedan få fler funktioner genom att uppgradera till Enterprise Essentials och verifiera att du äger domänen. Så här fungerar det:

1. Registrera dig med företagets e-postadress (e-postverifierad). Du kan därefter lägga till upp till 99 andra användare som har e-postadresser på samma domän. Om din adress till exempel slutar på @dittföretag.com kan du använda Essentials med andra personer vars adresser slutar på @dittföretag.com. Om organisationen använder Microsoft 365 kan du låta alla få åtkomst till Essentials med sitt Microsoft-konto.
  2. Obs! Du kan inte registrera dig med en adress hos en allmän webbvärd som gmail.com eller yahoo.com. Istället måste du använda en anpassad adress, till exempel för ett företag eller en organisation.

3. Uppgradera till Enterprise Essentials (e-postverifierad). Genom att uppgradera får du ytterligare gemensamt lagringsutrymme, avancerade funktioner för Googles tjänster, som delade teamenheter och längre videomöten samt policykontroller för funktioner som dokumentdelning. Du får även åtkomst till support dygnet runt för Google Workspace.

Obs! Du kan även köpa Enterprise Essentials-utgåvan från en Google-säljare eller lokal återförsäljare.

4. Du kan få tillgång till fler företagsfunktioner (domänverifierat). Om du är ägare eller IT-administratör för organisationens domännamn kan du verifiera domänägarskap efter uppgradering till Enterprise Essentials för att få funktioner för kontohantering (identitetshantering), till exempel möjligheten att skapa användarkonton och hantera användarprofiler, ytterligare säkerhetsfunktioner, till exempel administratörshanterad tvåstegsverifiering och övervakning och tillämpning av lösenord och datalagring samt elektronisk bevisanskaffning med Google Arkiv. Du tar också över hanteringen av befintliga Essentials-användare i organisationen.

Fakturering

Om du har en Enterprise Essentials-utgåva kan du välja mellan flexibel avgift eller årsavgift. Läs mer

Om du har Essentials-utgåvan får du användningsbaserad fakturering. Du betalar bara för aktiva användare i organisationen för föregående månad. Läs mer

Begränsningar för lagringsutrymme

Om du har en betalutgåva av Essentials får du även gemensamt lagringsutrymme för hela organisationen. Lagringsutrymmet ökar för varje användare som går med i Essentials.

Om du har Essentials-utgåvan finns det en gräns för hur mycket lagringsutrymmet kan öka. Läs mer

Jämför Essentials-utgåvor

Essentials-utgåvorna är utformade för sömlös integrering med din befintliga e-postlösning. Använd dessa tabeller för att se exakt vilka funktioner som ingår i följande utgåvor:

• Essentials Starter – samarbete och videokonferenser utan kostnad för team med upp till 100 användare. (Om du registrerade dig för Essentials Starter före den 3 juni 2022 kan team ha upp till 25 användare.)
  • Essentials – samarbete och videokonferenser, ytterligare säkerhetsfunktioner, gemensamt lagringsutrymme och policykontroller. Essentials-utgåvan är inte längre tillgänglig för nya kunder.
  • Enterprise Essentials – samarbete och videokonferenser med fler deltagare och avancerade funktioner, mer gemensamt lagringsutrymme samt säkerhet och hantering i företagsklass.
  • Enterprise Essentials Plus – mer avancerade kontroller för säkerhet och efterlevnad för ökad produktivitet och samarbete, med 5 TB delat lagringsutrymme per användare.
Svitomfattande Tjänstspecifik

Tillgänglighet för tjänst

Identitetshantering

Användning och support

Alternativ för användaråtkomst

Säkerhet och datahantering

Rapporter och granskningsloggar

Ändpunktshantering

Integrering av appar från tredje part

Andra administratörsfunktioner

Drive- och Dokumentredigerare

Grupper/Google Groups for Business

Google Meet

Google Chat

Tillgänglighet för tjänst

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Kalender
Drive-lagring och Dokumentredigerare
Videokonferenser med Meet
Digital whiteboard med Jamboard
Tasks
Kataloghantering  ✔
Sites
Anteckningar med Keep
Chat och chattrum *
Groups for Business   *  ✔* *
Tilläggstjänster från Google (administratörshanterade)   *  ✔* *
Gemini for Google Workspace (tillägg)
Google Cloud Search för intern sökning och hjälp

Enbart Google-tjänster

*

Enbart Google-tjänster

Google Arkiv för elektronisk bevisanskaffning och informationsförvaltning     * *
AppSheet Core       *

* Kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.
† Kräver ett Gemini for Google Workspace-tillägg.

Obs! Om organisationen har Essentials Starter eller ett e-postverifierat konto för Essentials, Enterprise Essentials eller Enterprise Essentials Plus kan användarna få åtkomst till tilläggstjänster som inte är administratörshanterade, till exempel Google Grupper och Foton.

↑ Tillbaka till början

Identitetshantering

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Lägga till eller ta bort befintliga användarkonton
Tilldela rollen som avancerad administratör
Skapa och ta bort användarkonton   * * *
Tilldela anpassade administratörsroller   * * *
Hantera användarprofiler   * * *

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.

↑ Tillbaka till början

Användning och support

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Antal användare 100 Valfritt antal Valfritt antal Valfritt antal
E-post, dokument, fotolagring per användare 15 GB 100 GB per användare, upp till maximalt 2 TB†† 1 TB per användare†† 5 TB††
99,9 % driftsäkerhet garanteras
Standard Support
Utökad support

** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.
† Om du registrerade dig för Essentials Starter före den 3 juni 2022 är användargränsen 25 per team.
†† Lagringsutrymmet delas mellan alla användare.

↑ Tillbaka till början

Alternativ för användaråtkomst

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Webbläsare som stöds ✔  ✔
Åtkomst på olika enheter (datorer, telefoner, surfplattor) ✔  ✔
Offlineåtkomst ✔  ✔
Microsoft Outlook   * * *

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.

↑ Tillbaka till början

Säkerhet och datahantering

Säkerhet och dataskydd

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Varningscenter: Aviseringar om potentiella säkerhetsproblem ✔   ✔
Ställ in sessionslängd för Google Cloud-tjänster ✔*  ✔* ✔*
Tvåstegsverifiering (administratörshanterad)   ✔* ✔* ✔*
Säkerhetsnycklar för tvåstegsverifiering   ✔* ✔* ✔*
Tvingande SSL-anslutningar
Rapporten Dataskyddsinsikter     ✔
Övervakning av lösenord och kontroll av lösenordsstyrka     ✔* ✔*
Säkerhetsskydd med generativ AI††
Dataexporter
Exporter av avancerad data
Samarbete med betrodda externa domäner
Grundläggande dataregioner       ✔*
Förebyggande av dataförlust (DLP)       ✔*

Styr åtkomsten baserat på användar- och enhetssammanhang (Kontextkänslig åtkomst)

✔*
Ställ in sessionslängd för Google-tjänster       ✔*
Säkerhetscenter: Säkerhetsöversikt       ✔*
Säkerhetscenter: Verktyg för säkerhetsundersökning       ✔*
Säkerhetscenter: sidan Säkerhetsstatus       ✔*
Dataregioner för företag       ✔*
Cloud Identity Premium       ✔*

* Kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.
 Du behöver inte köpa en separat prenumeration på Cloud Identity-premiumversion.
†† Kräver ett Gemini for Google Workspace-tillägg.

↑ Tillbaka till början

Rapporter och granskningsloggar

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Användningstrender för appar och användare   ✔ (basic)
Granskningsloggar för användar- och administratörsaktivitet ✔ (basic)
Närvarorapporter för Google Meet   ✔
Exportera rapporter till BigQuery       ✔*
Få åtkomst till granskningsloggar för administratörsaktivitet       ✔*
Work Insights-rapport för användare       ✔*

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.

↑ Tillbaka till början

Ändpunktshantering

Säkerhetsinställningar för enheten

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter

Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Grundläggande slutpunktshantering
Grundläggande lösenordstillämpning (mobil)   ✔* ✔* ✔*
Googles autentiseringsprovider för Windows (fristående)   ✔* ✔* ✔*
Nätverkshantering
(ChromeOS, maskinvara för mötesrum)
  ✔* ✔* ✔*
Avancerad ändpunktshantering
Obligatorisk tillämpning av starka lösenord     ✔* ✔*
Nätverkshantering (mobil)     ✔* ✔*
Säkerhetspolicyer för mobila enheter     ✔* ✔*
Android-jobbprofiler     ✔* ✔*

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.
Den här funktionsuppsättningen kräver att du aktiverar avancerad mobilhantering.

↑ Tillbaka till början

Enhetshantering

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Grundläggande slutpunktshantering
Grundläggande hantering av mobila enheter   ✔* ✔* ✔*
Grundläggande hantering av datorer   ✔* ✔* ✔*
Verifiering av slutpunkt   ✔* ✔* ✔*
Företagsägt enhetslager (ändpunkter)   ✔* ✔* ✔*
Fjärrutloggning från konto   ✔* ✔* ✔*
Fjärrensning av konto (mobil)   ✔* ✔* ✔*
Blockera enheter   ✔* ✔* ✔*
Drive för datorn     ✔* ✔*
Avancerad ändpunktshantering
Avancerad mobilhantering
Zero touch-registrering för Android-enheter
Administratörsgodkännande av enheter
Fjärrensning av enhet
Hantering av Windows-enhet

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.
Den här funktionsuppsättningen kräver att du aktiverar avancerad mobilhantering.

↑ Tillbaka till början

Hantera mobilappar

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Grundläggande slutpunktshantering
Offentlig och privat apphantering (Android)   ✔* ✔* ✔*
Avancerad ändpunktshantering
Hantering av offentliga appar (iOS)     ✔* ✔*
Körtidsbehörigheter för Android-appar     ✔* ✔*
Distribuera appar selektivt till användare     ✔* ✔*
Publicera privata Android-webbappar     ✔* ✔*
Konfigurationer för hanterade Android-appar     ✔* ✔*

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.
Den här funktionsuppsättningen kräver att du aktiverar avancerad mobilhantering.

↑ Tillbaka till början

Enhetsinformation

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Grundläggande slutpunktshantering
Enhetsinformation (mobil)   ✔* ✔* ✔*
Grundläggande ändpunktsinformation
(datorer och smarta hemenheter)
  ✔* ✔* ✔*
Enhetsrapporter (Chrome och mobila enheter)   ✔* ✔* ✔*
Avancerad ändpunktshantering
Avancerade enhetsrapporter (mobil)      ✔* ✔*

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.
Den här funktionsuppsättningen kräver att du aktiverar avancerad mobilhantering.

↑ Tillbaka till början

Integrering av appar från tredje part

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Enkel inloggning (SSO) med en IdP från tredje part

Endast Microsoft (OIDC)

✔* ✔* ✔*
Enkel inloggning (SSO) med Google som IdP   ✔* ✔* ✔*
Appkatalog med över 200 förkonfigurerade SAML-appar   ✔* ✔* ✔*
Automatisk administration av SAML-appar (maximalt antal)   Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Säker LDAP: Anslut LDAP-baserade appar och tjänster       ✔*

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.

↑ Tillbaka till början

Andra administratörsfunktioner

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Admin SDK (API:er för att hantera användare och tjänster, skapa rapporter med mera)    ✔* ✔* ✔*
Uppgradera direkt till en Google Workspace Business- eller Enterprise-utgåva med Gmail   ✔* ✔* ✔*

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.

↑ Tillbaka till början

Drive- och Dokumentredigerare

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter

Essentials* Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Drive för datorn
Kopplade arbetsblad
Avancerad Drive-granskning och rapporter (granskningslogg för Drive)
Delade enheter
Avancerade delningsbehörigheter för Drive
Hantera dokumentgodkännanden
Hantera Drive-metadata (anpassade etiketter och fält)
Aktivera eller inaktivera dokumentgenerering
Delegera åtkomst till kopplade arbetsblad
Extrahering av smart chipdata
Generativ AI i Dokument, Kalkylark och Presentationer
Drive-filförslag i adressfältet för webbläsaren Chrome
Varumärkesutveckling för organisationen (anpassade mallar)
Förebyggande av dataförlust i Drive (DLP)       ✔**
Förtroenderegler för delningsbehörigheter i Drive       ✔**
Kryptering på klientsidan för Drive-filer       ✔**

* Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.
** Kräver att du verifierar domänen
† Kräver ett Gemini for Google Workspace-tillägg.

↑ Tillbaka till början

Grupper/Groups for Business

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Grupper för innehållsdelning och kalenderinbjudningar   * * *
Gemensamma inkorgar och moderering av meddelanden   * * *
Användarhanterade grupper   * * *
Konfigurationsgrupper för användning av administratörer   * * *
Målgrupper (förinställda alternativ för delning)     * *
Granska gruppmedlemskap       *
Begränsa gruppmedlemskap       *
Dynamiska grupper (hantera medlemskap automatiskt)       *
Visa medlemmar (direkta och indirekta) i alla grupper       *

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.

Obs! Om organisationen har Essentials Starter eller ett e-postverifierat konto för Essentials, Enterprise Essentials eller Enterprise Essentials Plus är Google Grupper tillgängligt för användare men hanteras inte av administratören.

↑ Tillbaka till början

Google Meet

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Maximal möteslängd 60 minuter 24 timmar 24 timmar 24 timmar
Maximalt antal deltagare per möte 100 100 250 1 000
Externa deltagare
Säkra möten
Presentationer och skärmdelning
App för Android och iOS
Digital whiteboard
Lägga till Meet-video i Microsoft Outlook
Fungerar med Meet-maskinvara
Handuppräckning
Räcka upp handen i ett rum med Meet-maskinvara *
Reaktioner
Uppringning (USA och internationella nummer)††
Spela in möten och spara dem på Drive
Smågrupper
Omröstningar
Frågor och svar
Kontrollera närvaron (kräver minst fem deltagare)
Lägg till medvärdar i möten
Styra presentationer i Presentationer
Generativ AI i Meet
Ta bort bakgrundsljud
Ställa in inspelningskvalitet för skärmdelningar
Livestreaming på domänen och på betrodd domän (högsta antal tittare)       100k
Transkribera möten och spara dem på Drive
Kryptering av ljud och video på klientsidan       ✔*

* Kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga
Kräver ett Gemini for Google Workspace-tillägg.
†† Drivs av Google Voice.

↑ Tillbaka till början

Google Chat

Jämför i stället: Business-utgåvor (1–300 användare)Enterprise-utgåvorEducation-utgåvor

Essentials Starter Essentials** Enterprise Essentials Enterprise Essentials Plus
Konfigurera ett alternativ för rumshistorik för användare ✔*
Aktivera eller inaktivera chatthistorik     ✔*
Godkänn automatiskt chattinbjudningar   ✔*
Tillåt eller begränsa extern chatt   ✔*
Tillåt eller begränsa Chat-appar   ✔*
Aktivera eller inaktivera externa rum   ✔*
Använda synliga rum   * * ✔*
Extern chatt för enskilda direktmeddelanden och gruppmeddelanden       ✔*
Styr fildelning i Chat       ✔*

* Den här funktionen kräver att du verifierar domänen.
** Nya prenumerationer på Essentials-utgåvan är inte längre tillgängliga.

↑ Tillbaka till början

Nästa steg

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.