Om Drive Enterprise-utgåvan

Google Drive Enterprise-utgåvan ger din organisation obegränsad molnlagring, Googles utbud av dokumentredigerare och administrativa kontroller. Du får alla Drive-funktionerna i G Suite, utan kostnad för tjänster som du kanske inte behöver, som Gmail, Kalender och Meet.

Pris: 8 USD per aktiv användare och månad, plus 0,04 USD per GB

*Uppgradera om du redan har Cloud Identity eller Chrome Enterprise men inte G Suite

Du kan även köpa Drive Enterprise via en Google-säljare eller lokal återförsäljare.

Allt du behöver är en e-postadress för företaget

Använd Drive Enterprise med ett litet team på ditt företag genom att registrera dig med företagets e-postadress. Öppna sedan eventuellt fler funktioner genom att verifiera att du äger domänen. Så här fungerar det:

1. Registrera dig med företagets e-postadress (e-postverifierad). Du kan sedan lägga till andra användare som har e-postadresser på samma domän. Om din adress till exempel slutar på @dittföretag.com kan du använda Drive Enterprise med andra personer vars adresser slutar på @dittföretag.com.

Obs! Du kan inte registrera dig med en adress hos en allmän webbvärd som gmail.com eller yahoo.com. Istället måste du använda en anpassad adress, till exempel för ett företag eller en organisation.

2. Välj att låsa upp fler affärsfunktioner(domänverifierad). Om du är ägare eller IT-administratör för organisationens internetdomännamn kan du låsa upp fler funktioner, t.ex. identitetshantering, säkerhetskontroller och granskning. Du tar även över hanteringen av befintliga Drive Enterprise-användare i organisationen.

Jämför nyckelfunktioner nedan.

Inkluderar alla Drive-funktioner

Drive Enterprise kan tillhandahålla hela utbudet av Drive-funktioner, inklusive:

Domänverifierad E-postverifierad
Filer som är tillgängliga när och var som helst

Få åtkomst till Drive-filer från valfri plats på vilken dator eller mobil enhet som helst. Läs mer

? ?
Samarbete

Använd delade enheter för att underlätta samarbetet inom projektgrupper eller avdelningar. Läs mer

? ?
Förebyggande av dataförlust

Sök igenom filer efter känsligt innehåll för att hindra användarna från att dela det med personer utanför organisationen. Läs mer

?
Google Arkiv

Lagra, spärra, sök efter och exportera Drive-filer. Har stöd för arkivering, eDiscovery och efterlevnad. Läs mer

?
Omfattande granskningsloggar

Kontrollera när användarna visar, skapar, förhandsgranskar, skriver ut, uppdaterar, tar bort, laddar ned eller delar Drive-innehåll. Läs mer

?

En lista över alla Drive-funktioner finns i jämförelsediagrammet för G Suite. Om du vill veta mer klickar du på en funktion i diagrammet.

Identitetshantering

Drive Enterprise kan ge dig administrativ kontroll över användarprofiler i alla organisationens domäner.

Domänverifierad E-postverifierad
Lägg till och ta bort Drive-användare

Styr vilka i organisationen som kan använda Drive Enterprise. Läs mer

? ?
Tilldela rollen som avancerad administratör

Ge en annan användare fullständig administrativ kontroll över organisationens Drive Enterprise-konto. Läs mer

? ?
Tilldela anpassade administratörsroller

Ge andra användare en specifik uppsättning administratörskontroller, till exempel för en supportfunktion. Läs mer

?
Hantera användarprofiler

Återställ Drive-användarnas lösenord, lägg till foton och uppdatera medarbetarinformation. Läs mer

✔
Hantera säkerhetsinställningar

Förbättra inställningar för lösenordsstyrka och tvåstegsverifiering.

?
Lägg till domäner

Lägg till andra domäner som du äger på administratörskonsolen så att användare på domänerna även kan använda Drive Enterprise. Läs mer

?

Bonustjänster

Drive Enterprise ger dig även följande tjänster:

Domänverifierad E-postverifierad
Dokument, Kalkylark, Presentationer, Formulär och Teckningar

Dessa dokumentredigerare gör det lätt att samarbeta och ingår i Drive Enterprise utan kostnad.

? ?
Katalog

Administratörer och användare kan hantera personliga och globala kontakter. Läs mer

? ?
(Nya) Google Sites

Skapa och publicera interna webbplatser för team, projekt eller händelser. Inga tekniska kunskaper krävs. Läs mer

? ✔
Grupper/Groups for Business

Skapa administratörsstyrda grupper och e-postlistor. Skapa grupper eller gemensamma inkorgar. Eller låt användarna skapa egna grupper. Läs mer

?

Google Keep

Skapa, dela och samarbeta i anteckningar på alla enheter var du än är Skapa enkelt uppgiftslistor, åtgärdsobjekt, röstanteckningar med mera. Ta reda på mer

?
Uppgradera åtkomsten till G Suite

Uppgradera enkelt till G Suite för att få Gmail, Kalender, Hangouts och andra samarbetsprogram.

?

Användningsbaserad fakturering

Du betalar bara för aktiva användare och lagring som används i organisationen för föregående månad. Läs mer.

Se även