Over de Drive Enterprise-versie

Met de Google Drive Enterprise-versie krijgt uw organisatie onbeperkte cloudopslag, de reeks Editors van Documenten van Google voor samenwerking, en beheerdersfuncties. U krijgt alle Drive- en beheerdersfuncties van G Suite, zonder de kosten van services die u wellicht niet nodig heeft, zoals Gmail, Agenda en Meet.

Prijs: $ 8 per actieve gebruiker per maand, plus $ 0,04 per gebruikte GB

*U moet upgraden als u al Cloud Identity of Chrome Enterprise gebruikt, maar nog geen G Suite heeft

U kunt Drive Enterprise ook aanschaffen via een Google-salesmedewerker of een lokale reseller.

U heeft alleen maar een zakelijk e-mailadres nodig

Gebruik Drive Enterprise met een klein team in uw bedrijf. U hoeft zich alleen maar aan te melden met uw zakelijke e-mailadres. U kunt eventueel meer functies toevoegen door te verifiëren dat u de eigenaar bent van uw domein. Het werkt als volgt:

1. Meld u aan met uw zakelijke e-mailadres (e-mailgeverifieerd). Daarna kunt u andere gebruikers met een e-mailadres in hetzelfde domein toevoegen. Als uw adres bijvoorbeeld eindigt op @uwbedrijf.com, kunt u Drive Enterprise gebruiken met andere mensen wiens adres eindigt op @uwbedrijf.com.

Opmerking: U kunt zich niet aanmelden met een adres bij een openbare webhost, zoals gmail.com of yahoo.com. U moet een aangepast adres gebruiken, bijvoorbeeld van een bedrijf of organisatie.

2. Voeg eventueel meer zakelijke functies toe (domeingeverifieerd): Als u de eigenaar of IT-beheerder bent van de internetdomeinnaam van uw organisatie, kunt u meer functies toevoegen, zoals identiteitsbeheer, beveiligingsfuncties en controle. U neemt ook het beheer over van alle bestaande Drive Enterprise-gebruikers in uw organisatie.

Vergelijk de belangrijkste functies hieronder.

Bevat alle Drive-functies

Drive Enterprise biedt de volledige reeks Drive-functies, zoals:

Domein geverifieerd E-mailadres geverifieerd
Altijd en overal toegang tot bestanden

Open Drive-bestanden overal en vanaf elke computer of elk mobiel apparaat. Meer informatie

? ?
Samenwerking

Werk met gedeelde Drives eenvoudig samen binnen projectteams of afdelingen. Meer informatie

? ?
Gegevensverlies voorkomen

Scan bestanden op gevoelige content en voorkom dat gebruikers deze gevoelige content delen met mensen buiten uw organisatie. Meer informatie

?
Google Vault

Bewaar, doorzoek en exporteer Drive-bestanden. Ondersteunt archivering, eDiscovery en compliance. Meer informatie

?
Krachtige controlelogboeken

Controleer wanneer gebruikers Drive-content hebben bekeken, gemaakt, afgedrukt, geüpdatet, verwijderd, gedownload, gedeeld of er een voorbeeld van hebben bekeken. Meer informatie

?

In het diagram G Suite-functies vergelijken ziet u de volledige lijst met Drive-functies. Klik op een functie in het diagram voor meer informatie.

Identiteitsbeheer

Drive Enterprise kan u beheerderscontrole geven over gebruikersprofielen in alle domeinen van uw organisatie.

Domein geverifieerd E-mailadres geverifieerd
Drive-gebruikers toevoegen en verwijderen

Bepaal wie in uw organisatie Drive Enterprise kan gebruiken. Meer informatie

? ?
Hoofdgebruikersrol toewijzen

Geef een andere gebruiker het volledige beheer over het Drive Enterprise-account van uw organisatie. Meer informatie

? ?
Aangepaste beheerdersrollen toewijzen

Geef andere gebruikers een specifieke set beheerfuncties, bijvoorbeeld voor een helpdesk. Meer informatie

?
Gebruikersprofielen beheren

Reset de wachtwoorden van Drive-gebruikers, voeg foto's toe en update personeelsgegevens. Meer informatie

✔
Beveiligingsinstellingen beheren

Dwing instellingen voor wachtwoordsterkte en authenticatie in twee stappen af.

?
Domeinen toevoegen

Voeg andere domeinen waarvan u de eigenaar bent toe in de beheerdersconsole, zodat gebruikers in die domeinen ook Drive Enterprise kunnen gebruiken. Meer informatie

?

Bonusservices

Drive Enterprise bevat ook de volgende services:

Domein geverifieerd E-mailadres geverifieerd
Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Formulieren en Tekeningen

Met deze Editors van Documenten kunnen mensen eenvoudig samenwerken. Ze zijn kosteloos inbegrepen bij Drive Enterprise.

? ?
Directory

Beheerders en gebruikers kunnen hun persoonlijke en algemene contacten beheren. Meer informatie

? ?
(Nieuwe versie van) Google Sites

Maak en publiceer interne sites voor teams, projecten of evenementen, zonder dat u heel technisch hoeft te zijn. Meer informatie

? ✔
Groepen/Google Groepen voor bedrijven

Maak beheerde groepen en mailinglijsten. Host communityforums of inboxen voor samenwerking. Of laat gebruikers hun eigen groepen maken. Meer informatie

?

Google Keep

Maak en deel notities en werk er samen aan, overal en op elk apparaat. Maak eenvoudig takenlijsten, actie-items, spraakmemo's en meer.Meer informatie

?
Upgradetoegang tot G Suite

Upgrade eenvoudig naar G Suite om Gmail, Agenda, Hangouts en andere samenwerkings-apps te kunnen gebruiken.

?

Op gebruik gebaseerde facturering

U betaalt alleen voor actieve gebruikers en de hoeveelheid opslagruimte die uw organisatie de afgelopen maand heeft gebruikt. Meer informatie

Zie ook