Over de Drive Enterprise-versie

Met de Google Drive Enterprise-versie krijgt uw organisatie onbeperkte cloudopslag, de reeks Editors van Documenten van Google voor samenwerking, en beheerdersfuncties. U krijgt alle Drive- en beheerdersfuncties van G Suite, zonder de kosten van services die u wellicht niet nodig heeft, zoals Gmail, Agenda en Meet.

Prijs: $ 8 per actieve gebruiker per maand, plus $ 0,04 per gebruikte GB

*U moet upgraden als u al Cloud Identity of Chrome Enterprise gebruikt, maar nog geen G Suite heeft

U kunt Drive Enterprise ook aanschaffen via een Google-salesmedewerker of lokale reseller.

U heeft alleen maar een zakelijk e-mailadres nodig

Gebruik Drive Enterprise met een klein team in uw bedrijf. U hoeft zich alleen maar aan te melden met uw zakelijke e-mailadres. U kunt eventueel meer functies toevoegen door te verifiëren dat u de eigenaar bent van uw domein. Het werkt als volgt:

1. Meld u aan met uw zakelijke e-mailadres (e-mailgeverifieerd). Daarna kunt u andere gebruikers met een e-mailadres in hetzelfde domein toevoegen. Als uw adres bijvoorbeeld eindigt op @uwbedrijf.com, kunt u Drive Enterprise gebruiken met andere mensen wiens adres eindigt op @uwbedrijf.com.

Opmerking: U kunt zich niet aanmelden met een adres bij een openbare webhost, zoals gmail.com of yahoo.com. U moet een custom adres gebruiken, bijvoorbeeld van een bedrijf of organisatie.

2. Voeg eventueel meer zakelijke functies toe (domeingeverifieerd). Als u de eigenaar of IT-beheerder bent van de internetdomeinnaam van uw organisatie, kunt u meer functies toevoegen, zoals identiteitsbeheer, beveiligingsfuncties en controle. U neemt ook het beheer over van alle bestaande Drive Enterprise-gebruikers in uw organisatie.

Vergelijk de belangrijkste functies hieronder.

Bevat alle Drive-functies

Drive Enterprise biedt de volledige reeks Drive-functies, zoals:

Domein geverifieerd E-mailadres geverifieerd
Altijd en overal toegang tot bestanden

Open Drive-bestanden overal en vanaf elke computer of elk mobiel apparaat. Meer informatie.

Samenwerking

Werk met gedeelde Drives eenvoudig samen binnen projectteams of afdelingen. Meer informatie

Gegevensverlies voorkomen

Scan bestanden op gevoelige content en voorkom dat gebruikers deze gevoelige content delen met mensen buiten uw organisatie. Meer informatie.

Google Vault

Bewaar, doorzoek en exporteer Drive-bestanden. Ondersteunt archivering, eDiscovery en compliance. Meer informatie.

Krachtige controlelogboeken

Controleer wanneer gebruikers Drive-content hebben bekeken, gemaakt, afgedrukt, geüpdatet, verwijderd, gedownload, gedeeld of er een voorbeeld van hebben bekeken. Meer informatie.

In het diagram G Suite-functies vergelijken ziet u de volledige lijst met Drive-functies. Klik op een functie in het diagram voor meer informatie.

Identiteitsbeheer

Drive Enterprise kan u beheerderscontrole geven over gebruikersprofielen in alle domeinen van uw organisatie.

Domein geverifieerd E-mailadres geverifieerd
Drive-gebruikers toevoegen en verwijderen

Bepaal wie in uw organisatie Drive Enterprise kan gebruiken. Meer informatie.

Hoofdgebruikersrol toewijzen

Geef een andere gebruiker het volledige beheer over het Drive Enterprise-account van uw organisatie. Meer informatie.

Aangepaste beheerdersrollen toewijzen

Geef andere gebruikers een specifieke set beheerfuncties, bijvoorbeeld voor een helpdesk. Meer informatie.

Gebruikersprofielen beheren

Reset de wachtwoorden van Drive-gebruikers, voeg foto's toe en update personeelsgegevens. Meer informatie.

✔
Beveiligingsinstellingen beheren

Dwing instellingen voor wachtwoordsterkte en authenticatie in twee stappen af.

Domeinen toevoegen

Voeg andere domeinen waarvan u de eigenaar bent toe in de beheerdersconsole, zodat gebruikers in die domeinen ook Drive Enterprise kunnen gebruiken. Meer informatie.

Bonusservices

Drive Enterprise bevat ook de volgende services:

Domein geverifieerd E-mailadres geverifieerd
Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Formulieren en Tekeningen

Met deze Editors van Documenten kunnen mensen eenvoudig samenwerken. Ze zijn kosteloos inbegrepen bij Drive Enterprise.

Directory

Beheerders en gebruikers kunnen hun persoonlijke en algemene contacten beheren. Meer informatie.

(Nieuwe versie van) Google Sites

Maak en publiceer interne sites voor teams, projecten of evenementen, zonder dat u heel technisch hoeft te zijn. Meer informatie.

✔
Discussiegroepen/Groups for Business

Maak beheerde groepen en mailinglijsten. Host communityforums of inboxen voor samenwerking. Of laat gebruikers hun eigen groepen maken. Meer informatie.

Upgradetoegang tot G Suite

Upgrade eenvoudig naar G Suite om Gmail, Agenda, Hangouts en andere samenwerkings-apps te kunnen gebruiken.

Op gebruik gebaseerde facturering

U betaalt alleen voor actieve gebruikers en de hoeveelheid opslagruimte die uw organisatie de afgelopen maand heeft gebruikt. Meer informatie

Zie ook