G Suite Business-versie

G Suite Business is niet beschikbaar voor nieuwe aanmeldingen. Als u G Suite Business gebruikt, blijven uw abonnement en alle services daarin gewoon werken, totdat het tijd is om over te stappen naar een nieuwe versie. In de komende maanden nemen we contact met u op om het transitiepad te bespreken.

De G Suite Business-versie bevat alles wat beschikbaar is in G Suite Basic, plus de onderstaande functies.

Standaardprijs: $ 12 per gebruiker per maand (of het equivalent daarvan in ondersteunde lokale valuta's)

Onbeperkte opslagruimte

Met G Suite Business krijgen alle gebruikers in uw organisatie onbeperkte opslag voor Gmail-berichten, Google Foto's en bestanden in Google Drive. Organisaties met een korting van Google voor Non-profitorganisaties of die vier of minder gebruikers hebben, krijgen 1 TB aan Google Drive Opslag voor elke gebruiker.

Bedrijfsbreed zoeken

Gebruikers kunnen ook Google Cloud Search gebruiken om het volgende te doen:

• Bedrijfscontent zoeken in Gmail, Documenten, Agenda en andere Google-services
  • Handige informatie en suggesties krijgen via assistentiekaarten

Meer informatie over Google Cloud Search.

Gedeelde Drives

Bestanden in gedeelde Drives zijn eigendom van het hele team, niet van een individuele gebruiker. Als mensen een team verlaten, blijven de bestanden gewoon staan, zodat het team gegevens kan blijven delen en kan blijven samenwerken. Meer informatie

Geavanceerde beheerfuncties

Archivering met Vault

Gebruik Vault om de gegevens van uw organisatie te bewaren, archiveren, doorzoeken en exporteren, voor eDiscovery- en nalevingsdoeleinden. Meer informatie

Geavanceerde rapporten

• Geavanceerde Drive-controlerapporten, aangepaste meldingen en API's. Meer informatie
  • Mobiele controles en meldingen, zoals wanneer een apparaat is gecompromitteerd. Meer informatie

Meldingen over Drive-activiteit

Krijg aangepaste meldingen over Drive-activiteit, zoals wanneer documenten worden gedeeld buiten uw domein. Meer informatie

Beveiligingssleutels

Implementeer en controleer beveiligingssleutels voor uw organisatie en schaf deze met korting aan. Meer informatie

Extra beleidscontroles

Beperk nog meer taken tot bepaalde gebruikers, gebaseerd op organisatie-eenheden.

• Synchroniseer Drive-bestanden met lokale bestanden op een computer. Meer informatie
  • Deel bestanden uit Drive en Editors van Documenten buiten uw organisatie, met iedereen of met alleen externe domeinen die op een witte lijst staan. Meer informatie
  • Gebruik Editors van Documenten offline. Meer informatie
  • Open bestanden in web-apps van derden die zijn geïnstalleerd via de Chrome Web Store. Meer informatie
  • Gebruik add-ons voor Documenten die zijn gemaakt door ontwikkelaars van derden. Meer informatie

Voordat u upgradet naar G Suite Business

Als u Google Vault al gebruikt: volg deze stappen voordat u overschakelt naar een andere versie om te zorgen dat u niet per ongeluk gegevens kwijtraakt.