G Suite Business

G Suite Business is de uitgebreidere reeks zakelijke Google-services. Naast alle mogelijkheden van G Suite Basic bevat het de onderstaande functies.

Standaardprijs: $ 12 (of het equivalent daarvan in ondersteunde lokale valuta) per gebruiker per maand. Google biedt regelmatig in verschillende landen prijzen met korting aan. Zie Wat zijn de tarieven in andere valuta?

Onbeperkte opslagruimte

Met G Suite Business krijgt elke gebruiker in uw organisatie onbeperkte opslagruimte voor Gmail-berichten, Google Foto's en bestanden in Drive. Als er vier of minder gebruikers zijn in uw organisatie, krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagruimte.

Bedrijfsbreed zoeken

Gebruikers kunnen ook Google Cloud Search gebruiken om het volgende te doen:

• Bedrijfscontent zoeken in Gmail, Documenten, Agenda en hun andere G Suite-services
  • Handige informatie en suggesties krijgen via assistentiekaarten

Meer informatie over Google Cloud Search

Gedeelde Drives

Bestanden in gedeelde Drives zijn eigendom van het hele team, niet van een individuele gebruiker. Als mensen een gedeelde Drive verlaten, blijven de bestanden gewoon staan, zodat het team gegevens kan blijven delen en kan blijven samenwerken. Meer informatie.

Beheerdersfuncties

Archivering met Vault

Gebruik Vault om de gegevens van uw organisatie te bewaren, archiveren, doorzoeken en exporteren, voor eDiscovery- en nalevingsdoeleinden. Meer informatie.

Geavanceerde rapporten

• Geavanceerde Drive-controlerapporten, aangepaste meldingen en API's. Meer informatie.
  • Mobiele controles en meldingen, zoals wanneer een apparaat is gecompromitteerd. Meer informatie.

Meldingen over Drive-activiteit

Ontvang aangepaste meldingen over Drive-activiteit, zoals wanneer documenten worden gedeeld buiten uw domein. Meer informatie.

Beveiligingssleutels

Implementeer en controleer beveiligingssleutels voor uw organisatie en schaf deze met korting aan. Meer informatie.

Extra beleidscontroles

Beperk nog meer taken tot bepaalde gebruikers, gebaseerd op organisatie-eenheden.

• Synchroniseer Drive-bestanden met lokale bestanden op een computer. Meer informatie.
  • Deel bestanden uit Drive en Editors van Documenten buiten uw organisatie, met iedereen of met alleen externe domeinen die op een witte lijst staan. Meer informatie.
  • Gebruik Editors van Documenten offline. Meer informatie.
  • Open bestanden in webapps van derden die zijn geïnstalleerd via de Chrome Web Store. Meer informatie.
  • Gebruik add-ons voor Documenten die zijn gemaakt door ontwikkelaars van derden. Meer informatie.

Voordat u upgradet

Heeft u al Vault? Zo ja, zorg er dan voor dat u geen gegevens kwijtraakt. Volg deze stappen voordat u upgradet.