material [materiale]: Definition

Brug attributten material [materiale] til at beskrive det vigtigste stof eller materiale, dit produkt er lavet af. En højhælet pump kan f.eks. være lavet af læder, denimstof eller ruskind. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som brugerne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Hvis dit produkt har varianter, der varierer efter materiale, så skal du angive disse oplysninger via denne attribut.

En illustration, som viser en person, der handler online og filtrerer udvalget af tøj efter materiale.

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for alle produkter, der varierer efter materiale

Valgfri for alle produkter, hvor materialet er et vigtigt, adskillende element

Hvis materialet er et vigtigt element ved dit produkt, skal du indsende denne attribut. Vi anbefaler især, at du indsender attributten material [materiale], hvis brugerne måske vil søge efter dit produkt efter materiale, eller hvis brugerne kunne beslutte sig for at købe dit produkt baseret på materialet.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII), ingen forskel på store og små bogstaver
Grænser 0-200 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

Læder

XML-feeds <g:material>Læder</g:material>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Medtag det vigtigste stof eller materiale, dit produkt er lavet af. Medtag ikke værdier, der hører hjemme i andre attributter, som f.eks. farve, størrelse eller mønster.
  • Indsend material [materiale] for alle produkter, der varierer efter materiale. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der er kendetegnet ved sit materiale (f.eks, sorte ruskindssko og sorte lædersko), og indsend også hver variant med samme værdi for attributten item_group_id [varegruppe_id]

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend material [materiale], når det er relevant. Materiale er ikke kun til beklædningskategorier. Hvis det er relevant for brugerne at kende dit produkts materiale, skal du medtage disse oplysninger i denne attribut. Du kan f.eks. indsende materiale for møbler, gardiner og hardware.
  • Indsend en color [farve] og et material [materiale] for ædelmetaller. Hvis dit produkt er fremstillet af et ædelmetal (f.eks. guld eller sølv), skal du indsende disse oplysninger i attributten material [materiale] og color [farve].
  • Medtag op til tre materialer. Hvis dit produkt består af flere forskellige materialer, kan du angive et primært materiale efterfulgt af op til to sekundære materialer, der hver er adskilt af en skråstreg (/). For eksempel: bomuld/polyester/elastan.
  • Brug en værdi, som brugerne vil kunne forstå. Den værdi, du indsender, kan blive vist for brugerne, så undgå forkortelser eller interne udtryk. Undgå f.eks. at indsende kalv, hvis du mener kalveskind, og indsend ikke ldr, hvis du mener læder.
  • Brug ikke værdier, der ikke nævner materialet. Denne attribut er valgfri, så hvis den ikke er relevant for dit produkt, skal du ikke bruge den. Undgå f.eks. at indsende værdier som ikke relevant, ingen, flere eller andet.

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt findes i varianter af forskellige materialer, skal du indsende materialet for hver variant.

Produkt Damesko, J-pump i ruskind
material [materiale] ruskind
color [farve] sort
size [størrelse] 37
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Damesko, J-pump i lakeret læder
material [materiale] lakeret læder
color [farve] sort
size [størrelse] 37
item_group_id [varegruppe_id] 12345
Produkt bestående af flere forskellige materialer

Hvis dit produkt er fremstillet af flere forskellige materialer, kan du angive ét primært materiale efterfulgt af op til to sekundære materialer, der hver er adskilt af en skråstreg (/).

Produkt Skaterkjole
material [materiale] bomuld/polyester/elastan
Beklædningsprodukter

Materialet kan være en afgørende beslutningsfaktor, når brugere shopper efter beklædningsprodukter.

Produkt Skaterkjole
material [materiale] 100 % kunstsilke

An illustration of a woman wearing a polka dot dress

Produkt Damesko, J-pump
material [materiale] læder
Smykker
Produkt Vielsesring i hvidguld
title [titel] Vielsesring i hvidguld – 14 kt. – 3 mm
color [farve] hvidguld
material [materiale] hvidguld

Produkt Platinbelagt forlovelsesring
title [titel] Klassisk rund forlovelsesring – platinbelagt
color [farve] sølv
material [materiale] platin
Møbler
Produkt Moderne sofa fra midten af århundredet
material [materiale] valnød/70 % polyester/30 % akryl

An illustration of a couch with product staging