I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Materiale [material]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten materiale [material] til at beskrive det vigtigste stof eller materiale, dit produkt er lavet af. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som kunderne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Hvis dit produkt har varianter, der varierer efter materiale, så skal du angive disse oplysninger via denne attribut.

En illustration, som viser en person, der handler online og filtrerer udvalget af tøj efter materiale.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for alle produkter, der varierer efter materiale.

Optional Valgfrit for alle produkter, hvor materialet er et vigtigt, adskillende element.

Hvis materialet er et vigtigt element ved dit produkt, skal du indsende denne attribut. Vi anbefaler især, at du indsender attributten materiale [material], hvis kunderne måske vil søge efter dit produkt baseret på materiale, eller hvis de kunne beslutte sig for at købe dit produkt baseret på materialet.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata på engelsk

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII), ingen forskel på store og små bogstaver
Grænser 0-200 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Product.material, Type: Tekst

Filformat Eksempel på post
Tekst (TSV) Læder
XML (feeds) <g:material>Læder</g:material>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Medtag det vigtigste stof eller materiale, dit produkt er lavet af. Medtag ikke værdier, der hører hjemme i andre attributter, f.eks. farve [color], størrelse [size] eller mønster [pattern].
  • Indsend denne attribut for alle produkter, der varierer efter materiale. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der er kendetegnet ved sit materiale (f.eks. sorte ruskindssko og sorte lædersko), og indsend også hver variant med samme værdi for attributten varegruppe-id [item_group_id].
  • Indsend kun én værdi. Der accepteres kun én værdi i materiale [material]. Hvis du vil indsende et produkt, der er lavet af flere materialer, kan du angive ét primært materiale efterfulgt af op til 2 sekundære materialer, der er adskilt af en skråstreg (/) i ét felt.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend materiale [material], når det er relevant. Materiale er ikke kun til beklædningskategorier. Hvis det er relevant for kunderne at kende dit produkts materiale, skal du medtage disse oplysninger i denne attribut. Du kan f.eks. indsende materiale [material] for møbler, gardiner og hardware.
  • Indsend en farve og et materiale for ædelmetaller. Hvis dit produkt er fremstillet af et ædelmetal (f.eks. guld eller sølv), skal du indsende disse oplysninger i attributterne materiale [material] og farve [color].
  • Medtag op til 3 materialer. Hvis dit produkt består af flere materialer, kan du angive et primært materiale efterfulgt af op til to sekundære materialer, der er adskilt af en skråstreg (/). For eksempel: bomuld/polyester/elastan.
  • Brug en værdi, som kunderne vil kunne forstå. Den værdi, du indsender, kan blive vist for kunderne, så undgå forkortelser eller interne udtryk. Undgå f.eks. at indsende "kalv", hvis du mener "kalveskind", og indsend ikke "ldr", hvis du mener "læder".
  • Undgå at bruge værdier, der ikke nævner materialet. Denne attribut er valgfri, så hvis den ikke er relevant for dit produkt, skal du ikke bruge den. Undgå f.eks. at indsende værdier som "ikke relevant", "ingen", "flere" eller "andet".

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt findes i varianter af forskellige materialer, skal du indsende materialet for hver variant.

Produktdata for et par ruskindssko til kvinder, størrelse 6.5
Attribut Værdi
Materiale [material] Ruskind
Størrelse [size] 37
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Produktdata for et par sorte sko i lakeret læder, størrelse 37
Attribut Værdi
Materiale [material] lakeret læder
Farve [color] Sort
Størrelse [size] 37
Varegruppe-id [item_group_id] 12345
Produkt bestående af flere forskellige materialer

Hvis dit produkt er fremstillet af flere forskellige materialer, kan du angive ét primært materiale efterfulgt af op til to sekundære materialer, der hver er adskilt af en skråstreg ( / )

Produktdata for en skaterkjole i blandede materialer til kvinder
Attribut Værdi
Materiale [material] Bomuld/polyester/elastan
Beklædningsgenstande

Materialet kan være en afgørende beslutningsfaktor, når kunderne shopper efter beklædningsprodukter.

Produktdata for skaterkjole i kunstsilke til kvinder
Attribut Værdi
Materiale [material] 100 % kunstsilke

Produktdata for et par lædersko til kvinder
Attribut Værdi
Materiale [material] Læder
Smykker
Produktdata for en vielsesring i 14K hvidguld
Attribut Værdi
Materiale [material] Hvidguld

Produktdata for en klassisk rund, platinbelagt forlovelsesring
Attribut Værdi
Farve [color] Sølv
Materiale [material] Platin
Møbler
Produktdata for en moderne sofa fra midten af århundredet
Attribut Værdi
Materiale [material] Valnød/70 % polyester/30 % akryl

An illustration of a couch with product staging