I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Pris [price]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten pris [price] til at informere brugerne om, hvilken pris du tager for dit produkt. Disse oplysninger vises til brugerne.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

RequiredPåkrævet for alle produkter

Hvis prisen pr. enhed er vigtig for dine prisoplysninger, kan du også overveje at indsende attributterne enhedsprisens mål [unit_pricing_measure] og enhedsprisens basismål [unit_pricing_base_measure].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk.

Type Tal plus valuta (brug ISO 4217)
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Offer.priceSpecification, Type: PriceSpecification
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 150.00 DKK
XML-feeds <g:price>150.00 DKK</g:price>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at prisen i dine produktdata opfylder kravene til landingssider og betalingssider. Få flere oplysninger om krav til landingssider.
    • Indsend et beløb og en valuta, der matcher prisen på landingssiden og betalingssiderne. Få flere oplysninger om valutakrav for det land, du målretter mod.
    • Indsend ved betalingen alle de ekstra gebyrer, du opkræver som sælger, og som ikke er pålagt af myndighederne sammen med forsendelsesprisen i attributten forsendelse [shipping] eller ved at bruge forsendelsesindstillingerne i Merchant Center med forsendelsesattributten. Det kan f.eks. være service-, behandlings-, aktiverings- og ekspeditionsgebyrer. Indsend ikke disse oplysninger via attributterne afgifter [tax] eller pris [price], medmindre de er inkluderet i den pris, du opkræver på landingssiden.
    • Vis prisen i valutaen for det land, du målretter mod, tydeligt på landingssiden og betalingssiderne.
    • Skift ikke produktprisen på din landingsside på baggrund af en brugers lokation. Sørg for, at brugerne kan købe produktet online til den pris, du indsender, uanset deres lokation.
    • Vis varianter og priser på en enkel måde på din landingsside.
    • Opkræv den indsendte pris for alle brugere i det land, du målretter mod, medmindre regional prissætning er tilgængelig i landet.
    • Sørg for, at alle brugere i det land, der målrettes mod, kan købe produktet til den indsendte pris. Medlemspriser er kun tilladt i annoncer eller fortegnelser, hvis følgende betingelser er opfyldt:
      • Tilmeldingsprocessen er ligetil og kan gennemføres på landingssiden eller ved betaling.
      • Den nedsatte pris med medlemskab vises tydeligt på landingssiden. Gå til denne artikel for at få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer medlemspriser.
      • Bemærk! I øjeblikket accepteres medlemspriser for betalingsprogrammer kun i USA.
    • Inkluder eventuelle mindste ordreværdier i dine forsendelsesindstillinger.
  • Indsend ikke produkter med en pris, der konstant ændrer sig, f.eks. auktioner og priser, der er baseret på en livevalutaveksling.
  • Hold dine priser opdaterede. Hvis prisen ændres, skal du sørge for at angive den nyeste prisværdi.
  • Medtag ikke forsendelsesomkostninger i din pris. I stedet skal du bruge Merchant Center-forsendelsesindstillinger eller attributten forsendelse [shipping] i feedet.
  • Medtag ikke import- eller eksportrelaterede omkostninger i din pris. Angiv i stedet de relevante priser tydeligt på dit website.
  • Indsend en pris, der er større end 0. Kun mobiltelefoner eller tablets, der sælges med en månedlig afdragsordning og/eller et abonnement, kan have en pris på 0, hvis der ikke er nogen forudbetaling. Dette gælder ikke i Latinamerika, hvor den fulde pris for produktet er inkluderet i prisen.
  • Angiv ikke mere end 2 cifre efter decimaltegnet. Hvis du inkluderer mere end 2 cifre efter decimaltegnet, bliver de automatisk afrundet til nærmeste acceptable værdi. For eksempel vil 1.0234 blive afrundet til 1.02 og 29.8999 vil blive afrundet til 29.90.
  • Medtag ikke aktiveringsgebyrer for trådløse abonnementer i prisen, du indsender for mobilenheder og tablets, der sælges i USA. Trådløse abonnementer understøttes ikke for Shopping-annoncer og gratis fortegnelser i USA.
  • Overhold den lokale lovgivning, når du indsender prisoplysninger.

Bedste praksis

Her er bedste praksis, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend en pris, der kan vises i valutaen for det land, der målrettes mod i henhold til ISO 4217. Indsend for eksempel 10.01 DKK i stedet for 10.0012 DKK. Hvis din pris ikke kan repræsenteres i valutaen for det land, der målrettes mod, runder vi den op til en værdi, der kan.
  • Aktivér automatisk opdatering af varer for pris. Automatisk opdatering af varer bruger Schema.org-mikrodata på din landingsside til at hjælpe med at holde dine data opdaterede. Husk, at disse opdateringer kun sker, når Google crawler din landingsside, og du skal stadig indsende dine produktdata regelmæssigt.
  • Fremhæv udsalg, der promoverer dine produkter. Brug attributten tilbudspris [sale_price] til at informere kunderne om, hvor meget du tager for dit produkt under et udsalg. I den periode, du angiver, vises tilbudsprisen som den aktuelle pris for dit produkt. Hvis dine oprindelige priser og tilbudspriser opfylder visse krav, kan din oprindelige pris vises sammen med tilbudsprisen, så folk kan se forskellen mellem de to.
  • Brug valutaomregning som en nem metode til at målrette mod et land, der bruger en anden valuta end valutaen på dit website og i dine produktdata. Hvis du bruger valutaomregning, skal priserne på din landingsside, på dine betalingssider og i dine produktdata stadig stemme overens. Vi viser den omregnede pris i din annonce eller gratis fortegnelse, men den omregnede pris behøver ikke at blive vist på din landingsside eller ved betaling. Få flere oplysninger om valutaomregning.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked på din Merchant Center-konto.

Forhandlere, der fokuserer på business-to-business (B2B)

• Angiv en pris, der omfatter moms, hvis det er påkrævet for det land, du målretter mod. Hvis du er forpligtet til at angive moms i prisen, skal du sørge for, at samme pris inklusive moms er synlig på landingssiden og ved betaling. Få flere oplysninger om B2B-annoncering

Mindste ordreværdi

Angiv en eventuel mindste ordreværdi, som du kræver, i dine forsendelsesindstillinger. Hvis dit produkt f.eks. koster 100 DKK, og ​​du kræver, at der bruges mindst 500 DKK, når der afgives en ordre, så er det en mindste ordreværdi. Angiv en mindste ordreværdi på 500 DKK for den pågældende forsendelsesservice.

Sælgerdefinerede pakker og multipacks

Produkter, der sælges flere ad gangen

• Angiv prisen for det mindste antal produkter, som du kræver, at en bruger køber. Du må ikke angive prisen for kun ét produkt, hvis en bruger ikke har mulighed for at købe kun ét produkt. Hvis du f.eks. sælger kuglepenne, og brugerne skal købe mindst 50 kuglepenne for at afgive en ordre, skal du angive prisen for 50 kuglepenne.

Bemærk! Hvis du kræver et samlet minimumsbeløb for produkter (enten flere af det samme produkt eller en kombination af forskellige produkter), for at en kunde kan gennemføre et køb, skal du angive det samlede antal produkter som mindste ordreværdi.

Produktprøver

Hvis det produkt, du vil vise, kun sælges i større mængder, men du også tillader køb af prøver enkeltvis, kan du vise prøven i stedet for store mængder. Det gør du ved at indsende prisen på prøven i feedet og starte titlen med "prøve".

Produkter med aftaler om mindstepris ved annoncering

• Angiv værdien for mindstepris ved annoncering (MAP, Minimum Advertised Price) som prisen i dine produktdata, hvis du sælger produktet for mindre end den pris, der er tilladt ifølge aftaler med tredjepart.
  • Vis MAP-prisen på produktets landingsside. Du kan vise, at du tager en lavere pris ved betaling, ved at tilføje uddybende tekst på dine produktsider. Du kan f.eks. vise en bemærkning som "Føj til kurv for at se endelig pris" og vise MAP-værdien streget over eller nedtonet. MAP-prisen i dine produktdata skal vises på landingssiden. Få flere oplysninger om krav til landingssider
  • Hvis du bruger mikrodata-annoteringer på dit website, skal du også inkludere MAP-prisen.

Mobiltelefon eller tablet solgt med afdragsordning og/eller abonnement

• Angiv prisen som den samlede forudbetaling (inklusive aktiveringsgebyrer og udbetaling for enheden). Prisen kan være helt ned til 0, hvis prisen på din mobiltelefon eller tablet er med tilskud eller i kombination med afdragsordninger eller et abonnement. Dette gælder kun, hvis afdragsbetalinger eller abonnementer for mobilenheder er tilladt i det land, du målretter mod. Dette er ikke relevant i Latinamerika, hvor prisen ikke er en forudbetaling, men altid den fulde pris for produktet. Få flere oplysninger om krav til annoncering for trådløse produkter og tjenester

Mobiltelefon eller tablet solgt med forudbetaling, afdragsordning og/eller abonnement: Australien

• Angiv prisen som den samlede pris for enheden, inklusive eventuelle ratebetalinger, betalinger for trådløse tjenester og aktiveringsgebyrer. Prisen skal være den samlede minimumpris, som kunden skal betale for hele aftalens løbetid. Prisen skal inkludere enhedsprisen samt eventuelle ratebetalinger og betalinger for trådløse serviceaftaler. Få flere oplysninger om krav til annoncering for trådløse produkter og tjenester

Mobiltelefon eller tablet med forudbetaling, afdragsordning og/eller et abonnement: USA

• Indsend prisen som den samlede forudbetaling (inklusive udbetaling for enheden). Inkluder ikke aktiveringsgebyrer for trådløse abonnementer. Trådløse abonnementer understøttes ikke for Shopping-annoncer og gratis fortegnelser i USA. Prisen kan være helt ned til 0, hvis prisen på din mobiltelefon eller tablet er med tilskud eller i kombination med afdragsordninger. Få flere oplysninger om krav til annoncering for trådløse produkter og tjenester

Afgifter: Canada og USA

• Du skal ikke inkludere afgifter, f.eks. moms, omsætningsafgift og salgs- eller importafgifter, i attributten pris [price].
Bemærk! Du skal ikke inkludere leveringsgebyrer for detailhandel i dit produktfeed for delstaten Colorado i USA. Derfor skal der ikke inkluderes et leveringsgebyr for detailhandel i attributterne forsendelse [shipping], pris [price], afgifter [tax] eller i andre attributter. Få flere oplysninger om leveringsgebyrer for detailhandel i Colorado.
Afgifter: Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, De Forenede Arabiske Emirater, Filippinerne, Frankrig, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Vietnam, Østrig
  • Angiv produktprisen, inklusive moms af enhver art (f.eks. GST eller VAT), i attributten pris [price], og sørg for, at prisen på landingssiden matcher prisen i dine produktdata. Brug ikke attributten afgifter [tax].

Softwareabonnementer

• Angiv prisen for den fulde varighed af softwareabonnementet med et minimum på 1 år (12 måneder). Hvis det forudbetalte abonnement fås med perioder med tilskud eller gratis perioder, skal du inkludere disse i den samlede pris. Hvis dit abonnement koster mere (eller mindre) i det første år end i de følgende år, skal du angive den forudbetalte pris for det første år. Hvis du vil, kan du i stedet angive den forudbetalte pris for flere år. Få flere oplysninger om indsendelse af softwareabonnementer

Abonnementer på magasiner og aviser

• Angiv prisen for magasin- eller avisabonnementets fulde varighed med et minimum på 1 år (12 måneder). Hvis det forudbetalte abonnement fås med perioder med tilskud eller gratis perioder, skal du inkludere disse i den samlede pris. Hvis dit abonnement koster mere (eller mindre) i det første år end i de følgende år, skal du angive den forudbetalte pris for det første år. Du kan indsende den forudbetalte pris for flere år.
  • Angiv tydeligt i dine vilkår for fornyelse og annullering, om abonnementet løber i en begrænset periode, eller om det fornyes automatisk. Forklar også mulighederne for opsigelse, og forklar, under hvilke betingelser den automatiske fornyelse sker, når den forudbetalte periode er slut.
  • Indsend forsendelsesprisen som 0 (hvis forsendelsespriser er obligatoriske for det land, der målrettes mod). F.eks. 0.00 USD, 0.00 EUR, 0.00 GBP. Du kan indsende forsendelsesomkostninger via attributten forsendelse [shipping] eller via forsendelsesindstillingerne på din konto.

Eksport og handel på tværs af landegrænser

• Angiv det tydeligt på dit website, hvis der er importrelaterede gebyrer. Tilføj for eksempel oplysninger på din landingsside eller ved betaling, så brugerne er opmærksomme på disse omkostninger, før de afgiver ordren. Indsend ikke import- eller eksportrelaterede omkostninger via attributterne afgifter [tax] eller pris [price].
  • Find ud af, hvilket land eller hvilken region du skal opfylde krav for vedrørende pris og afgifter. Hvis du vælger at vise en valuta, som ikke er valutaen i det land, der målrettes mod, skal du følge kravene til pris og afgifter for det land eller den region, din valuta kommer fra.

Eksempler

Varianter
Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, varierer din pris måske for hver af disse varianter. Eksempel:

Et eksempel på annoncer uden pladsholderbilleder

Produktdata for en Google-T-shirt i str. small, der koster 109,90 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Google-T-shirt – grøn – small

Pris [price]

109.90 DKK

Farve [color]

Grøn

Størrelse [size]

S

Id [id]

9876-S-GRN

Varegruppe-id [item_group_id]

9876

Produktdata for en blå Google-T-shirt i str. small, der koster 89,90 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Google-T-shirt – blå – small

Pris [price]

89.90 DKK

Farve [color]

Blå

Størrelse [size]

S

Id [id]

9876-S-BLU

Varegruppe-id [item_group_id]

9876

Produktdata for en gul Google-T-shirt i str. small, der koster 105,00 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Google-T-shirt – gul – small

Pris [price]

105.00 DKK

Farve [color]

Gul

Størrelse [size]

S

Id [id]

9876-S-YELLOW

Varegruppe-id [item_group_id]

9876
Telefon eller tablet med afdragsordning (USA)

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktdata for en Midnight Blue Google Pixel 3 – 32 GB, der koster 0,00 DKK, med afdragsordning over 12 måneder
Attribut Værdi

Titel [title]

Google Pixel 3 – 32 GB – Midnight Blue med 12 månedlige betalinger

Pris [price]

0.00 DKK

Rater [installment]

12:29:95 DKK

Google-produktkategori [google_product_category]

Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner

Du kan se flere eksempler i artiklen Bedste fremgangsmåder til annoncering for trådløse produkter og tjenester.

Telefon eller tablet med afdragsordning (Australien)

Afdragsordningen omfatter produktprisen for 12 måneder plus prisen for abonnementet i 12 måneder.

Produktdata for en Midnight Blue Google Pixel XL-telefon, der koster 12.500,00 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Google Pixel XL – 32 GB – Midnight Blue (med 12 måneders abonnement og 12 ratebetalinger)

Pris [price]

12500 DKK

Google-produktkategori [google_product_category]

Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner

Du kan se flere eksempler i artiklen Bedste fremgangsmåder til visning af trådløse produkter og tjenester.

Sælgerdefinerede multipacks og pakker

Produktdata for 3 grønne Google-T-shirts i en multipack, der koster 415,00 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Google-T-shirt – pakke med 3 – grøn – small

Pris [price]

415.00 DKK

Brand [brand]

Google

GTIN [gtin]

121314151617

Multipack [multipack]

3
An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag
Produktdata for et digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP med et 35 mm-objektiv til 4.325,00 DKK. Inkluderer en blå kamerataske til 109,90 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Hus til digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP + 35 mm-objektiv + blå kamerataske

Pris [price]

4325.00 DKK

Brand [brand]

Google

GTIN [gtin]

123456789011

Pakke [is_bundle]

yes

Produkter med et minimumskrav til ordreværdi

A carton of goat milk
Hvis du kræver en mindste ordreværdi, skal du angive den i dine indstillinger for forsendelse. Hvis du for eksempel kræver, at kunderne bestiller produkter for mindst 300 DKK på dit website, skal du angive en tilsvarende mindste ordreværdi i dine indstillinger for forsendelse. Bemærk, at denne funktion kun er tilgængelig i den klassiske version af Merchant Center.

Produkter, der sælges flere ad gangen

An illustration of a screw
Produktdata for en pakke med 1.000 skruer med fladt hoved og en pris på 75,00 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Pladeskruer med fladt hoved (pakke med 1.000)

Pris [price]

75.00 DKK

For nogle produkter, der sælges flere ad gangen, kan du kræve, at en kunde opfylder en mindste ordreværdi for at gennemføre et køb. Hvis du f.eks. sælger kaffekapsler, der koster 20 DKK pr. stk. og leveres i pakker med 10 stk., kan det være en god idé at anmode om en mindste ordreværdi på 5 pakker. Bemærk, at mindste ordreværdi beregnes i Merchant Center ved hjælp af pris i stedet for mængde, så du skal indsende prisen for 5 pakker (1000 DKK) som mindste ordreværdi i stedet for antallet af pakker.

Sådan indsender du dine produktdata:

Kaffekapsler, der ikke sælges stykvis

Produktdata for 5 pakker med kaffekapsler til en pris på 200 DKK pr. pakke med en mindste ordreværdi på 1.000 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Kaffekapsler (5 pakker med 10 kapsler)
Pris [price] 200.00 DKK (1 pakke)

Enhedsprisens mål
[unit_pricing_measure]

10 ct (valgfrit)
Enhedsprisens basismål
[unit_pricing_base_measure]
1 ct (valgfrit)

Forsendelsesindstillinger

Mindste ordreværdi: 1000.00 DKK

Enhedspris

Produktdata for 30 ml Eau de Parfum til en pris på 439,50 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Eau de Parfum – 30 ml

Pris [price]

439.50 DKK

Enhedsprisens mål [unit_pricing_measure]

30 ml

Enhedsprisens basismål [unit_pricing_base_measure]

100 ml

Softwareabonnement

Produktdata for et års abonnement på en Google Security Software Basic Edition, der koster 299,00 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Google Security Software Basic Edition (1-års abonnement)

Pris [price]

299.00 DKK

Google-produktkategori [google_product_category]

Software > Computersoftware > Antivirus- og sikkerhedssoftware

Brand [brand]

Google

MPN [mpn]

123GOOGLE432

GTIN [gtin]

Forsendelse [shipping]

0.00 DKK

Billedlink [image_link]