'udelukket destination' [excluded_destination]

Brug attributten 'udelukket destination' [excluded_destination] til at forhindre, at dit produkt vises på udvalgte steder.

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt

Hvis du vil forhindre, at dit produkt vises bestemte steder, skal du bruge attributten 'udelukket destination' [excluded_destination].

Understøttede værdier:

Bemærk! Du skal tilmelde dig programmet Dynamisk remarketing i Google Merchant Center, for at attributten 'udelukket destination' [excluded_destination] fungerer efter hensigten med dine displayannoncer.
Bemærk! Nogle af navnene på produktdestinationer er blevet opdateret. Du har muligvis tidligere indsendt følgende værdier som destinationer for dine produkter: Shopping Actions, Surfaces across Google, Local surfaces across Google. Disse værdier vil stadig blive accepteret, men vi anbefaler, at du opdaterer dine produkter, så de indeholder de nye værdier for disse destinationer: Buy_on_Google_listings, Free_listings, Free_local_listings.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Understøttede værdier Shopping_ads, Buy_on_Google_listings, Display_ads, Local_inventory_ads, Free_listings, Free_local_listings
Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds Display_ads
XML-feeds <g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes, skal du indsende attributten en gang for hver destination (anbefalet). Eksempel:

Produktdata for en ortopædisk hundeseng
Attribut Værdi
'titel' [title] XXL Ortopædisk hundeseng
'udelukket destination' [excluded_destination] Display_ads
'udelukket destination' [excluded_destination] Shopping_ads
'udelukket destination' [excluded_destination] Buy_on_Google_listings

Du kan også adskille hver destination med et komma ( , ):

Display ads,Shopping ads,Buy on Google listings

XML

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes fra et XML-feed, skal du medtage en separat attribut for hver udelukket destination:

<g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Shopping_ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Buy_on_Google_listings</g:excluded_destination>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Bemærk! Content API kontrollerer, om destinationen er synlig for en sælger, når attributten 'udelukket destination' [excluded_destination] anvendes. Tilmeld dig programmet for at gøre destinationen synlig.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

• Hvis du angiver modstridende oplysninger for attributterne 'udelukket destination' [excluded_destination] og 'inkluderet destination' [included_destination], vil værdien for den udelukkede destination altid have forrang over værdien for den inkluderede destination.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Når du vil forhindre, at der vises annoncer eller gratis fortegnelser for dit produkt: Hvis produktet er til salg, men du vil stoppe med at vise annoncer eller gratis fortegnelser for produktet, skal du bruge attributten 'udelukket destination' [excluded_destination]. På den måde kan du administrere, hvor dine produkter vises. Du kan specifikt stoppe med at vise produkter på en bestemt destination, f.eks. gratis produktfortegnelser, eller du kan stoppe visningen af dem på alle destinationer. Hvis du specifikt vil stoppe med at vise produkter i Shopping-annoncer, anbefaler vi, at du gør dette ved at ændre indstillingerne for dine Google Ads-kampagner. Få flere oplysninger om flere destinationer for dine produkter
  • Når du planlægger et driftsstop mhp. vedligeholdelse af websitet eller er på ferie: Hvis du bruger attributten 'udelukket destination' [excluded_destination], stopper annoncer og gratis fortegnelser for dine produkter med at blive vist, indtil dit website er klar til at modtage trafik igen. Ved at bruge denne optimale løsning forhindrer du unødvendige afvisninger på din konto, og dermed kan dine annoncer og gratis fortegnelser blive vist igen hurtigere, end hvis de var blevet afvist. Se flere optimale løsninger til vedligeholdelse af landingssider eller ved udfald på et website