excluded_destination [udelukket_destination]: Definition

Brug attributten excluded_destination [udelukket_destination] til at bestemme, hvor dit indhold kan blive vist. Du kan f.eks. bruge denne attribut, hvis du vil have et produkt vist i en displayannoncekampagne til dynamisk remarketing, men ikke i en Shopping-annoncekampagne.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Hvis du vil undgå, at dit produkt vises i visse typer annoncer, skal du bruge attributten excluded_destination [udelukket_destination].

Understøttede værdier:

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier Shopping-annoncer, Shopping Actions, Displayannoncer, Shopping i nærheden, Googles platforme, Googles lokale platforme
Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds Displayannoncer
XML-feeds <g:excluded_destination>Displayannoncer</g:excluded_destination>

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes, skal du indsende attributten en gang for hver destination (anbefalet). For eksempel:

Produkt Ortopædisk hundeseng
title [titel] XXL Ortopædisk hundeseng
excluded_destination [udelukket_destination] Displayannoncer
excluded_destination [udelukket_destination] Shopping-annoncer
excluded_destination [udelukket_destination] Shopping Actions

Du kan også adskille hver destination med et komma ( , ):

Displayannoncer, Shopping-annoncer, Shopping Actions

XML

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes fra et XML-feed, skal du medtage en separat attribut for hver udelukket destination:

<g:excluded_destination>Displayannoncer</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Shopping-annoncer</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Shopping Actions</g:excluded_destination>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Der er ingen minimumskrav eller optimale løsninger for denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.