excluded_destination [udelukket_destination]: Definition

Brug attributten excluded_destination [udelukket_destination] (sammen med attributten included_destination [inkluderet_destination]) til at bestemme, hvor dine produkter kan blive vist.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Hvis du vil forhindre, at dit produkt vises bestemte steder, skal du bruge attributten excluded_destination [udelukket_destination].

Understøttede værdier:

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier Shopping-annoncer, Shopping Actions, Displayannoncer, Annoncer for lokalt butikslager, Googles platforme, Googles lokale platforme
Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds Displayannoncer
XML-feeds <g:excluded_destination>Displayannoncer</g:excluded_destination>

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes, skal du indsende attributten en gang for hver destination (anbefalet). Eksempel:

Produkt Ortopædisk hundeseng
title [titel] XXL Ortopædisk hundeseng
excluded_destination [udelukket_destination] Displayannoncer
excluded_destination [udelukket_destination] Shopping-annoncer
excluded_destination [udelukket_destination] Shopping Actions

Du kan også adskille hver destination med et komma ( , ):

Displayannoncer, Shopping-annoncer, Shopping Actions

XML

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes fra et XML-feed, skal du medtage en separat attribut for hver udelukket destination:

<g:excluded_destination>Displayannoncer</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Shopping-annoncer</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Shopping Actions</g:excluded_destination>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

• Hvis du angiver modstridende oplysninger for attributterne excluded_destination [udelukket_destination] og included_destination [inkluderet_destination], vil værdien excluded_destination [udelukket_destination] altid have forrang over værdien included_destination [inkluderet_destination].

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug excluded_destination [udelukket_destination], når du vil forhindre, at der vises annoncer eller fortegnelser for dit produkt. Hvis produktet er til salg, men du vil stoppe med at vise annoncer eller ikke-betalte fortegnelser for produktet, skal du bruge attributten excluded_destination [udelukket_destination]. På den måde kan du administrere, hvor dine produkter vises. Du kan specifikt stoppe med at vise produkter på en bestemt destination, f.eks. Googles platforme, eller du kan stoppe visningen af dem på alle destinationer. Hvis du specifikt vil stoppe med at vise produkter i Shopping-annoncer, anbefaler vi, at du gør dette ved at ændre dine Google Ads-kampagneindstillinger. Få flere oplysninger om flere destinationer for dine produkter
  • Brug excluded_destination [udelukket_destination], når du planlægger et driftsstop mhp. vedligeholdelse af websitet eller er på ferie. Annoncer og ikke-betalte fortegnelser for dine produkter stopper med at blive vist, indtil dit website er klar til at modtage trafik igen. Ved at bruge denne optimale løsning forhindrer du unødvendige afvisninger på din konto, og dermed kan dine annoncer og ikke-betalte fortegnelser blive vist igen hurtigere, end hvis de var blevet afvist. Se flere optimale løsninger til vedligeholdelse af landingssider eller ved udfald på et website