excluded_destination [udelukket_destination]: Definition

Brug attributten excluded_destination [udelukket_destination] til at bestemme, hvor dit indhold kan blive vist. Du kan f.eks. bruge denne attribut, hvis du vil have et produkt vist i en displayannoncekampagne til dynamisk remarketing, men ikke i en Shopping-annoncekampagne.

Hvornår de kan bruges

Valgfrit for hvert produkt

Hvis du vil undgå, at dit produkt vises i visse typer annoncer, skal du bruge attributten excluded_destination [udelukket_destination].

Understøttede værdier:

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier Shopping-annoncerShopping Actionsdisplayannoncer, Shopping i nærheden, Googles platforme
Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds Displayannoncer
XML-feeds <g:excluded_destination>Displayannoncer</g:excluded_destination>

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes, skal du indsende attributten en gang for hver destination (anbefalet). For eksempel:

Produkt Ortopædisk hundeseng
title [titel] XXL Ortopædisk hundeseng
excluded_destination [udelukket_destination] Displayannoncer
excluded_destination [udelukket_destination] Shopping-annoncer
excluded_destination [udelukket_destination] Shopping Actions

Du kan også adskille hver destination med et komma ( , ):

Displayannoncer, Shopping-annoncer, Shopping Actions

XML

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes fra et XML-feed, skal du medtage en separat attribut for hver udelukket destination:

<g:excluded_destination>Displayannoncer</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Shopping-annoncer</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Shopping Actions</g:excluded_destination>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Der er ingen minimumskrav eller optimale løsninger for denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.